Som-Balogh Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, 2017.március 15-én megszületett Edina második gyermeke, Lilien. A büszke anyuka szerencsére nem rejtegeti a picit, most pedig még szülés utáni alakját is megmutatta a követőinek.

Három hónapja, hogy életet adott második gyermekének a Barátok közt egykori sztárja, de máris remek formában van. Instagram-oldalán tett közzé egy fotót, amelyen bikiniben látható:

#chill #summer #happymom

Som-Balogh Edina (@sombaloghedina) által megosztott bejegyzés,

Azóta pedig a rajongók legnagyobb örömére egy friss kép is felkerült a kis Lilienről:

Som-Balogh Edina és Lilien Forrás: Instagram/sombaloghedina

"Ezt a mosolyt Nektek is látnotok kell" - írta ki fényképéhez a Life.hu sztárszerzője.

Így imádják egymást Som-Balogh Edina gyermekei: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170613-nagyon-szeretik-egymast-som-balogh-edina-gyermekei.htmlTündéri fotó került fel Som- Balogh Edina közösségi oldalára a gyerekeiről. A kicsik láthatóan oda vannak egymásért... CsaládOrigoCuki fotót posztolt Som-Balogh Edina a kislányávalhttp://www.life.hu/csalad/20170604-igy-cukiskodik-som-balogh-edina-es-a-kislanya.htmlEdina ismét elvarázsolt mindenkit önmaga és a kislánya szépségével: Fotó! CsaládOrigoSom-Balogh Edina kislánya, Lilien nagyon édesen grimaszolhttp://www.life.hu/csalad/20170513-som-balogh-edina-kislanya-lilien.htmlSom-Blogh Edina nemrég adott életet második gyermekének, Liliennek. A színésznő szerencsére nem rejtegeti gyermekét, újabb édes fotót posztolt róla. Család--Som-Balogh Edina vásárolni vitte háromhetes kislányát: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170409-som-balogh-edina-megmutatta-kislanyat-lilient.htmlMég nincs egy hónapos Som-Balogh Edina kislánya, Lilien, a színésznő azonban máris megpróbált vásárolni menni vele. Facebook-oldalán számolt be arról, hogy sikerült. Család--Nem zárkózik el a plasztikai műtétektől Som-Balogh Edinahttp://www.life.hu/trend/20170330-nem-zarkozik-el-a-plasztikai-mutetektol-som-balogh-edina.htmlSom-Balogh Edina a természetes szépség híve, de két gyermek után már nem zárkózik el teljesen a plasztikai műtétektől sem. "Nem tudhatom, hogy valaha is szükségem lesz-e rá" – véli a csinos színésznő. TrendOrigoSom-Balogh Edina megmutatta a kislányát - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170328-som-balogh-edina-megmutatta-a-kislanyat.htmlSom-Balogh Edina nemrég adott életet második gyermekének, aki a Lilien nevet kapta. Az apróságról nemrég egy fotót is megosztott a színésznő. apukája vállán alszik a csöppség. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.