Így néz ki Irina Shayk teste a szülés után - Fotó!

Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 AKM-GSI, Inc./Free, Gash -
Irina Shayk szülés után test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pofátlanság, hogy a modellek többségének meg se kottyan a szülés. Irina Shayk úgy pózol félmeztelenül a kamerák előtt, mintha mi sem történt volna, pedig csak két hónapja adott életet első gyermekének.

Nem tudni, hogy csinálják, de a modelleknél szokás szinte egyből a szülés után bombaformába kerülni. Nekik meg se kottyan a 9 hónapos terhesség, majd a szülés, szinte pontosan úgy néznek ki egy-két hónappal a nagy esemény után, mint azelőtt.

Irináról és Bradleyről Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 AKM-GSI, Inc./Free, Gash

A Life.hu egyszer összeszedte azokat a hírességeket, akik a szülés után szinte egyből bombázók voltak, de abba az összeállításba Irina Shayk még nem kerülhetett bele, hiszen neki csak két hónapja született meg a gyermeke Bradley Coopertől. A gyönyörű modell nemrég mutatta meg Instagram-oldalán, hogy hogyan is fest a teste a várandósság és a szülés után, és Irina egyszerűen bombázó. Egyáltalán nem látszik rajta, hogy várandós volt, már amennyiben ez valóban egy szülés utáni fotó, de mivel már egy hónappal azután is megmutatta magát fürdőruhában, nincs kétségünk.

Így néz ki Irina Shayk teste a szülés után Forrás: Instagram/Irina Shayk

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.