fogyás Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokat küzdött a felépüléséért Kozso, aki 2011-ben agyvérzést kapott, majd súlyos agyműtéten esett át. A kritikus operáció hatással volt a beszédközpontjára is, emiatt újra meg kellett tanulnia beszélni. 

Az énekes elárulta, egyértelműen a gyógyszerek mellékhatása volt, hogy meghízott 130 kilóra. Szerette volna visszanyerni régi formáját, és mostanra 30 kilótól megszabadult. Az is kiderült, hogy teljesen jól érzi magát, és napi 3 óra alvás is elegendő neki a frissességhez. A TV2 Mokkájában beszélt minderről az énekes:

A vörös szönyegen is megmutatta testét Mama Junehttp://www.life.hu/ez-zsir/20170527-a-voros-szonyegen-is-megmutatta-testet-mama-june-a-fogyasa-utan.htmlAhogy már megírtuk, elképesztően lefogyott Mama June, azaz polgári nevén June Shannon. A Honey Boo Boo színre lép című valóságshow szereplője 2016-ben kezdett diétázni, 200 kilóról 36-os méretig fogyott. A fogyókúrát olyannyira túlzásba vitte, hogy közben egyszer kórházba is került, exférje pedig sokkot kapott, amikor meglátta a 136 kilótól megszabadult June-t, aki ezúttal a vörös szőnyegen, estélyiben mutatta meg magát. Ez Zsír!OrigoBikinire vetkőzött Dér Henihttp://www.life.hu/ez-zsir/20170520-bikinire-vetkozott-der-heni-enekesno.htmlDér Heni sosem tagadta, hogy rendszeres látogatója az edzőtermeknek. Nos, ez meg is látszik rajta. Ez Zsír!Fotó: Adrián Zoltán - OrigoJudy a formás alakra gyúr: Czanik Balázzsal edz az énekesnőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170505-judy-a-formas-alakra-gyur-czanik-balazzsal-edz-az-enekesno.htmlJudy a szülés óta elégedetlen az alakjával, ezért most úgy döntött, a diéta mellett egy kemény edzésbe is belevág. A formás alak elérésében Czanik Balázs segítségét kérte. Ez Zsír!OrigoElégedetlen testével Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170506-elegedetlen-testevel-demcsak-zsuzsa-musorvezeto.htmlBár közel a 40-hez is szuperül néz ki, Demcsák Zsuzsa mégsem elégedett magával, különösen egy testrészével. Ez Zsír!Origo15 kilót fogyott Gáspár Virághttp://www.life.hu/ez-zsir/20170419-15-kilot-fogyott-gaspar-virag-meg-10et-szeretne.htmlAmíg Evelint folyamatosan dicsérték egyre szebb alakja miatt, addig húgát, Virágot kigúnyolták kerek idomai miatt az iskolában. Úgy döntött, változtat. Ez Zsír!OrigoDögös, bikinis képen Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170414-dogos-bikinis-kepen-hosszu-katinka.htmlEgy régebbi képet osztott meg a közösségi oldalán az úszónő. Rajongói elaléltak tőle. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.