életmódváltás2017 életmódváltáséve2017 fitnesz Kiss Virág sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legutóbb a feszes hasizomért, most pedig a tónusos karizmok eléréséhez ad edzéstippeket hazánk egyik nagy büszkesége, Kiss Virág IFBB Bikini PRO világbajnok, aki már túl van első profi versenyén is. 

Harminchoz közel ha nem edzünk a karjainkra, gyorsan kialakul az integetőháj. Viszont főleg nyáron, amikor imádunk ujjatlan felsőket és ruhákat hordani, különösen zavaró lehet a látványa. Számolj le vele, és legyenek csodás, tónusos karjaid Kiss Virág segítségével.

Arnold Schwarzenegger személyesen gratulált Kiss Virág fitneszmodellnek – Interjú!


A csodálatos fitneszmodell, Kiss Virág csak idén ősszel hét bajnoki címmel lett gazdagabb, köztük az Arnold Classic Europe-ot is megnyerte a saját kategóriájában. Arnold Schwarzenegger személyesen gratulált neki. Saját bevallása szerint a legjobb visszacsatolás számára mégis az, hogy sokan példaképnek tartják. Virág valóban igazi példakép, olvassátok el a vele készített interjúnkat!

Ne add fel! A motiváció megtartásának 10 lépésehttp://www.life.hu/ez-zsir/20170512-a-motivacio-megtartasanak-tiz-lepese.htmlKezded unni a megszokott mókuskereket? Nem tudod, merre tovább? Enervált vagy ahelyett, hogy fitt és büszke lennél? Íme, Nagy Dóra, a BioTechUSA edzés- és táplálkozás-szakértőjének, személyi edzőjének 10 nagyszerű tippje, ami segít feltöltődni és visszanyerni a motivációdat. Ez Zsír!--A világ legkülönlegesebb hegymászói és történetükhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170505-a-vilag-legkulonlegesebb-hegymaszoi.htmlA hegymászás egyébként is a világ egyik legkeményebb sportja, így nem is csoda, hogy azok is ebben akarják megmutatni erejüket, akikről senki sem gondolta volna, hogy erre képesek lehetnek. Nagyon különleges emberek még különlegesebb történetei következnek. Ez Zsír!--Hollywoodi sztárok, akik vegánok lettek http://www.life.hu/ez-zsir/20170510-hollywoodi-sztarok-akik-veganok-lettek.htmlHabár egyre többen vannak a vegán életmód képviselői, még mindig sok vitát vált ki ez az étkezési forma, amely szerint a természet önmagáért és nem az emberekért van. A vegánok ennél fogva nem fogyasztanak többek között húst, tojást, tejterméket és mézet sem. Nézzük, kik Hollywood leghíresebb állatbarát vegánjai! Ez Zsír!--A legfurcsább tanácsok diétázóknakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170505-furcsa-tanacsok-dietazoknak.htmlAki fogyni akar, mindent bevet, hogy elérje a célját. Remélhetőleg persze mindezt csak a józan ész határain belül teszi. Hogy a következő tanácsok hova tartoznak, azt nehéz lenne eldönteni, mindenesetre ártani nem árthatunk velük. Ez Zsír!--A világ 5 legdrágább ételehttp://www.life.hu/ez-zsir/20170502-a-vilag-5-legdragabb-etele-kepeken.htmlHa te is azok közé tartozol, akik hetente egyszer, valamelyik hétvégi napon engedik meg maguknak, hogy beüljenek egy étterembe enni, akkor ezek az árak most durván sokkolni fognak. Íme, a világ öt legdrágább étele! Ez Zsír!OrigoA fogyás 10 aranyszabálya http://www.life.hu/ez-zsir/20170411-a-fogyas-10-aranyszabalya-nagy-dora-taplalkozasszakertetol.htmlSzeretnél magabiztosan végigmenni a strandon a vadiúj bikinidben? Jó lenne úgy napozni, hogy nem kell behúzni a hasad? Azonban van rajtad néhány kiló plusz, amitől szívesen megszabadulnál? Még nem késő! Mit kell tenned mindezért? Íme, néhány hasznos tipp és trükk Nagy Dórától, a BioTechUSA edzés- és táplálkozás-szakértőjétől, személyi edzőtől. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.