Plus size balerinát imád az internet: Videó!

Forrás: Instagram -
videó plus size balerina túlsúlyos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő videó került napvilágra, melyen egy túlsúlyos tinédzser balettozik. 

A 15 éves Lizzy Howell közzétett az Instagram oldalán egy felvételt, amelyen éppen balett órán gyakorol. A tinédzser testalkatát tekintve meghökkentő, hogy mennyire tűpontosan és ügyesen végezte el a feladatot, valószínűleg ennek köszönhető, hogy az internet pillanatok alatt felkapta a lány videóját.

Lizzyt nagyon boldoggá teszi a táncolás Forrás: Instagram

Eddig közel 400 ezer ember nézte meg, és egyre több oldalon láthatjuk visszaköszönni. Sokan plus size balerinának nevezik de ő nem akarja, hogy külön kategóriába sorolják őt a többiektől.

"Ha mindent ugyanúgy megtudok csinálni mint a többiek, akkor miért kategorizálnak egy másik csoportba?" - írta meg a Cosmopolitan.

turning monday¿ #ballet#turn#balletdancer#dancer#foutte

Lizzy (@lizzy.dances) által megosztott bejegyzés,

Káprázatos balerinák a gyönyörű Budapesten: Fotók!

Tünde Dóra 5 éven át balettozott, de ma már inkább a fotózásban éli ki művészi tehetségét. Neki köszönhetjük a Balerina Project Hungary névre keresztelt kezdeményezést, melynek keretein belül Budapest különböző pontjain készít képeket profi balett táncosokról: Galéria!
Hogyan vedd rá magad a zöldségfogyasztásra? Eláruljuk!http://www.life.hu/ez-zsir/20170505-igy-vedd-ra-magad-a-zoldsegfogyasztasra.htmlA zöldségek az egészséges életmód alapkövei. Olyan élelmiszerek, amelyek rengeteg rostot, vizet, ásványi anyagokat, vitaminokat tartalmaznak. Minden egyes étkezésünk alkalmával kellene zöldséget enni az egészségünk érdekében, sokaknak azonban ez nehezére esik. Pedig csak egy kis odafigyelést igényel, hogy teljesítsük ezt az alapvető feltételt. Ez Zsír!ThinkstockNe add fel! A motiváció megtartásának 10 lépésehttp://www.life.hu/ez-zsir/20170512-a-motivacio-megtartasanak-tiz-lepese.htmlKezded unni a megszokott mókuskereket? Nem tudod, merre tovább? Enervált vagy ahelyett, hogy fitt és büszke lennél? Íme, Nagy Dóra, a BioTechUSA edzés- és táplálkozás-szakértőjének, személyi edzőjének 10 nagyszerű tippje, ami segít feltöltődni és visszanyerni a motivációdat. Ez Zsír!--Félnek a férfiak Tóth Verától, mióta lefogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170512-felnek-a-ferfiak-toth-veratol-miota-lefogyott.html40 kilót adott le Tóth Vera, de mióta vékonyabb, a férfiak nem úgy viszonyulnak hozzá, mint korábban. Ez Zsír!--A világ legkülönlegesebb hegymászói és történetükhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170505-a-vilag-legkulonlegesebb-hegymaszoi.htmlA hegymászás egyébként is a világ egyik legkeményebb sportja, így nem is csoda, hogy azok is ebben akarják megmutatni erejüket, akikről senki sem gondolta volna, hogy erre képesek lehetnek. Nagyon különleges emberek még különlegesebb történetei következnek. Ez Zsír!--Pachmann Pétert a súlya miatt bántjákhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170511-pachmann-petert-bantjak-a-sulya-miatt.htmlPachmann Péterre felszaladt pár kiló az elmúlt években, de ez őt nem zavarja. Az viszont igen, amikor bántják a súlya miatt, és bizony kapott már csúnya beszólásokat. El is kezdett futni, bár gyűlöli ezt a sportot. Ez Zsír!Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.