Tengermély dekoltázst villantott a karcsú Tóth Vera: Fotó!

dekoltázs Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera egyszerűen nem tud leállni, de az a legjobb, hogy nem is kell neki.

Szinte mindennap be lehetne számolni Tóth Vera bámulatos fogyásáról. Az énekesnő Instagramja csak úgy izzik a jobbnál jobb fotóktól, persze a rajongók legnagyobb örömére. Vera a minap egy medencés fotót posztolt, azután pedig hosszú lábait villantotta meg a Grand Canyonnál. Nem is olyan meglepő, hogy most a dekoltázsa következik.

Rod Stewart koncertre várva:-) @mujahidzoli

Tóth Vera (@verajuska) által megosztott bejegyzés,

Vera a barátjával, Mujahid Zolival Amerikában tölti jól megérdemelt pihenését, ahol képeinek tanúsága szerint eljutottak egy Rod Stewart-koncertre is:

Imádtuk❤ #rodstewartatcaesarspalacetonight

Tóth Vera (@verajuska) által megosztott bejegyzés,

Tóth Vera végtelen lábai vonják el a figyelmet a Grand Canyonról: Fotók!http://www.life.hu/ez-zsir/20170324-toth-vera-vegtelen-labakat-villantott.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Tóth Vera Amerikában tölti jól megérdemelt pihenését. Rajongói legnagyobb örömére pedig folyamatosan posztol. Ez Zsír!--Tóth Vera megtalálta az örömet a sportbanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170312-toth-vera-megtalalta-az-oromet-a-sportban-amiota-lefogyott.htmlAmióta lefogyott, imád a fényképezőgép kamerája előtt pózolni Tóth Vera. Nem is csoda, elnézve azt a képet, amit a minap töltött fel a közösségi oldalára. Az egykori duci énekesnő helyett a fotóról egy teljesen normál alkatú lány néz vissza. Ez Zsír!OrigoTóth Vera egyre jobban hasonlít a húgára, Tóth Gabirahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170131-toth-vera-fogyasa-ota-jobban-hasonlit-toth-gabira.htmlSokkal bátrabban öltözködik, és magabiztosabb is Tóth Vera azóta, hogy lefogyott. Már több mint 35 kilótól szabadult meg, így a húgára is egyre jobban hasonlít! Ez Zsír!OrigoTóth Vera darázsderekat villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170120-toth-vera-megmutatta-darazsderekat.htmlNem is olyan régen Vera egy televíziós beszélgetésben elmesélte, hogy az élete teljesen megváltozott a fogyás óta. Másképp bírja a kiképzést, nem olyan fáradékony, energikusabb és a közérzete is sokkal jobb. Ez Zsír!OrigoSarka Kata mellett is vékony Tóth Verahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170105-toth-vera-fogyasa-nagyon-drasztikus-sarka-kata-mellett-is-vekony.htmlÚgy hírlik, már mínusz 45 kilónál tart Tóth Vera, de még mindig nem elégedett a testével. Az énekesnő még tovább karcsúsodik, lassan pedig olyan vékony lesz, mint Sarka Kata. Ez Zsír!OrigoTóth Vera: "Csak két dolgot akarok a világon, fogyni és enni"http://www.life.hu/ez-zsir/20161211-toth-vera-hatalmas-valtozason-ment-keresztul-sokat-fogyott-az-enekesno.htmlA dögös énekesnő élete 180 fokos fordulatot vett, mióta vállalta a gyomorbypassműtétet. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.