Véres nadrágban jógázott Stephanie Góngora - Fotó!

Forrás: Instagram/Stephanie Góngora -
vér menstruáció jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen természetes dolog, hogy a nők menstruálnak, a társadalom mégis tabuként kezeli ezt. Egy jógázó lány azonban úgy döntött, ő nem rejtegeti menstruációját. Fehér nadrágját átvérezve jógázott. "Nő vagyok, ezért vérzek" - írta az Instagramra feltöltött videójához.

Nem hajlandó rejtegetni menstruációját Stephanie Góngora, aki az Instagramon jógavideóival vált sztárrá. Úgy döntött, tampon és egyéb, ilyenkor használatos eszközök nélkül jógázik, és erről videó is készült.

Véres nadrágban jógázott Forrás: Instagram/Stephanie Góngora

"Nő vagyok, ezért vérzek. Ez fájdalmas és gyönyörű is egyben, de nem tudhatod, mert elrejtem. Tampon? Ezt a szót nem mondjuk ki hangosan, a tampont elrejtjük a fürdőszoba fiókjában, vagy egy kosár mélyén. A boltban pedig imádkozunk, hogy nő legyen a pénztáros" - kezdi a videóhoz írt posztjában a jógázó, és hozzátette, ő még szerencsésnek is érzi magát, mert rengeteg nő rosszabb helyzetben van. Arra biztat mindenkit, ne féljenek kimondani, hogy éppen menstruálnak, mert nincs ebben semmi szégyellnivaló. Ez a világ egyik legtermészetesebb dolga, amit meg kell tanítani a gyerekeknek is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.