James Bond felesége bikiniben mutatta meg telt idomait – büszkén vállalja, hogy túlsúlyos

Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega -
Pierce Brosnan feleség James Bond túlsúly bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pierce Brosnan, minden idők legsármosabb James Bondja a napokban Hawaiin pihente ki a múlt év fáradalmait felesége társaságában. Az idősödő színész még mindig jó formában van, feleségére viszont ismét felcsúszott néhány kiló.

A világ egyik legsármosabb akcióhőse szebbnél szebb nők társaságában forgat, mégis kitart szexi, molett felesége mellett immáron 16 éve.

Erre emlékeztek még?

Bochkor Gábor nagy vihart kavart azzal, hogy a Music FM Önindító című műsorában kijelentette: "Aki elhanyagolja magát egy párkapcsolatban, az méltatlanná válik arra, hogy szeressék." (A teljes szöveget itt olvashatod.) A rádiós Pierce Brosnan színész és felesége közös fotójának apropóján szólalt meg a témában. A James Bond-filmek sztárjának neje legalább harminc kilót hízott. A hírek szerint ez Brosnant nem érdekli, ugyanúgy imádja feleségét, mint korábban.

A szépséges sztárfeleség kapcsolatuk hajnalán még darázsderékkal büszkélkedett, ám az évek során jó néhány pluszkiló csúszott fel rá. Férjét viszont, úgy tűnik, nem zavarja ez a kis túlsúly, ugyanúgy szereti párját, mint egykor. Ettől csak még szimpatikusabb a szívtipró színész.

Pierce Brosnan Hawaii partjain Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega

A közelmúltban Hawaii csodás partjain múlatták az időt, ahol a lesifotósoknak sikerült néhány pillanatot megörökíteni a fürdőnadrágban és bikiniben sütkérező párról. Brosnan remek formában van, felesége pedig fekete egyberészes hosszú ujjú rucival próbálta elfedni előnytelen idomait.

Pierce Brosnan felesége bikiniben Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega

Ilyen tündéri nagypapa Pierce Brosnan – Cuki fotó!

A világsztár unokája még június 29-én látta meg a napvilágot, és a Marley May Cassandra nevet kapta. Brosnan rettentően büszke, és örömét meg is osztotta a rajongókkal.

260 kilót fogyott és most élete párját keresi egy nőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170112-elete-parjat-keresi-260-kilot-fogyott.htmlA 40 éves nő közel 260 kilótól szabadult meg, és a Tinderen keresi élete szerelmét. Ez Zsír!--Sarka Kata mindent megmutatott – csak egy szexi bikini takarta a testéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170109-sarka-kata-levetkozott.htmlSarka Kata egyből belecsapott a közepébe: év elején szexi bikinire vetkőzött. Ez Zsír!--Egy hónap lépcsőzés – ez a formás popsi titka?http://www.life.hu/ez-zsir/20161130-lepcsozes-egy-honapig-formas-popsi-titka.htmlMivel folyamatos diétázásban vagyok, nem volt bennem félsz, amikor elvállaltam a novemberi kihívást, ami a lift mellőzéséről és a lépcső használatáról szól. Íme, az én harmincnapos kihívásom. Ez Zsír!ThinkstockGanxsta Zolee kemény időszakon van túlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161027-ganxsta-zolee-dolgozik-edz-es-gyereket-nevel-kijott-a-lelki-valsagbol.htmlGanxsta Zolee közösségi oldalát a közelmúltban elárasztották a sötét gondolatok. Posztjaiban elveszett boldogságáról és az ezzel járó kétségbeeséséről vallot a rapper, akit rajongói és családja is borzasztóan féltettek. Azóta már túl van a nehezén, fittebb és kiegyensúlyozottabb mint valaha. Ez Zsír!OrigoEmberkereskedők áldozata volt, rekorder triatlonista lett belőlehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160711-triatlon-rekordot-dontott-az-emberkereskedok-korabbi-aldozata.htmlSokáig maga volt a pokol az élete a 49 éves Norma Bastidasnak. A tragédiák sorozata végül tündérmesébe fordult át, a mexikói nő még egy világrekordot is megdöntött. Ez Zsír!OrigoAradszky László nagyon meghízotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20161025--zugevo-lett-aradszky-laszlo-nem-birta-tartani-a-kemeny-dietat.htmlHosszú heteken keresztül álmából felkelve tépte fel a hűtőajtót, hogy enyhítse éhségét, mely mostanra már az alakján is meglátszik. Felesége buktatta le a zugevő énekest. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.