Konkoly Ági tökéletes test Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián arról faggatta az ex-szépségkirálynőt, Konkoly Ágit és Pirner Almát, hogyan tudták visszanyerni alakjukat alig pár hónappal a szülés után.

Ági és Alma Berki Krisztiánnal és Polyák Lillával beszélgettek a babavárásról, terhesség alatti diétáról, súlyfeleslegről. A két híresség véleménye nem egyezett meg a témában. Az egykori szépségkirálynő elmesélte, hogy ő nem foglalkozott a terhessége alatt a diétával, megette amit megkívánt és a szülés után sem az volt az első gondolata, hogy azonnal visszanyerje a tökéletes alakját. Most már edz és odafigyel, de számára egyértelműen Zoé fejlődése volt a legfontosabb.

Forrás: Fem3cafe

Alma a terhessége alatt is 7 napból 6-ot diétázott, annyi különbséggel, hogy megemelte a szénhidrátmennyiséget, és miután megszületett kisifa, rögtön visszarázódott a sportos életbe, de hozzátette azt is, hogy ő a 8. hónapig aktívan edzett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.