Elképesztő bikinialakot villantott az 58 éves Sharon Stone

Forrás: AFP/Photo12 -
Sharon Stone Ez Zsír! bikinialak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű színésznő a Malibun strandolókat kápráztatta el szuperdögös bikinialakjával. Hihetetlen, hogy Sharon 58 éves, de ennek a testén még nyoma sincs!

Falatnyi bikinifelső és forrónaci: így röplabdázott a malibui Zuma Beach-en Sharon Stone következő filmje, az "A Little Something For Your Birthday" forgatásán. A sztár mesésen néz ki, ehhez kétség sem férhet. A róla készült friss képeket itt meg is nézheted.

Forrás: Collection Cinema / Photo12 / AFP

A filmben egyébként az úszófenomén Ryan Lochte is szerepet kapott, és egy divattervezőről szól, aki a sikert és a szerelmet keresi. A filmben az ő életét mutatják be, minden évben, a nő születésnapján.

Sharon Stone egyébként vitathatatlanul Hollywood egyik legszebb színésznője, hiszen még 58 évesen is szexi, karcsú és izmos. Sőt, a cicijei is hibátlanok, így azt is megteheti, hogy melltartó nélkülflangáljon, amikor csak akar.

Emlékeztek még a BikiniBody győztesére? Ennyit változott a program lezárulása ótahttp://www.life.hu/ez-zsir/20161018-kovacs-teodora-a-bikinibody-katus-attilaval-gyoztese-az-elmult-honapokrol-meselt.htmlEmlékeztek még Kovács Teodórára, a BikiniBody győztesére? Két hónapon keresztül dolgozott együtt Katus Attilával és Abonyi Orsi dietetikussal. Leadott közel 10 kilót, sokat izmosodott, ráadásul kialakult nála az a testtudat, ami az egészséges életmód alapja. Négy hónappal a program lezárulása után megkérdeztük Teót, hogy érzi magát a bőrében. Ez Zsír!--ByeAlex felsőtestétől felforrósodott a hangulat: szexi fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20161019-byealex-az-enekes-ujbol-ledobta-a-textilt-szexi-felsotestet-villantott-a-sztar.htmlA 32 éves énekes nem panaszkodhat, hiszen rövid idő alatt igazi álomalakot hozott össze magának. Ez Zsír!--Cserpes Laura sokáig nem volt elégedett az alakjávalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161018-cserpes-laura-az-enekesno-sokaig-nem-volt-elegedett-az-alakjaval.htmlVolt idő, amikor a csinos sztár nagyon nehezen barátkozott meg a testével. Mára azonban leküzdötte az egykori problémáit. Ez Zsír!--Ilyent még nem láttál! Így néz ki az igazi testépítő Barbiehttp://www.life.hu/ez-zsir/20161018-igy-nez-ki-az-igazi-testepito-barbie-az-orosz-julia-vins.htmlAz orosz Julia Vins elképesztően izmos, kigyúrt testéhez pedig angyali arc párosul. Olyan, mint egy igazi Barbie baba, csak éppen a kigyúrt verzióban. Ez Zsír!Origo12 hét alatt izompacsirtává gyúrta magát a pénzügyi tanácsadóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161016-12-het-alatt-izompacsirtava-gyurta-magat-a-penzugyi-tanacsado.htmlMásokak évekbe telik, mire rászoknak a rendszeres edzésre, és olyan otthonosan mozognak az edzőteremben, hogy látványos eredményeket tudnak elérni. Ahmed Nassarnak azonban mindössze 12 hét kellett ahhoz, hogy drasztikusan megváltoztassa a testét. Ez Zsír!--Testsúlya felét lefogyta a valóságshow sztár, Scarlett Moffatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20161016-testsulya-felet-lefogyta-a-valosagshow-sztar-scarlett-moffatt.htmlRengeteget fogyott a Gogglebox brit valóságshow sztárja, Scarlett Moffatt. A lány a születésnapján mutatta meg, honnan hová jutott a diétával. Sokkoló a változás! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.