terpesztés rúdtánc modell Bódi Sylvi Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú kihagyás után újra rúdra pattant Bódi Sylvi és megmutatta, semmit nem felejtett el a rúdtánc-edzésekből. A képet elnézve tényleg nem semmi a csaj!

Ahogy a Life.hu is megírta, Bódi Sylvi jó pár hónapos kihagyás után visszatért a rúdtánchoz és vízszintesen spárgázott a rúdon, ami nemcsak gyönyörű látvány, hanem kemény teljesítmény, amihez igazán komoly izmokra van szükség.

Forrás: Facebook/Bódi Sylvi Fan Club

„Valószínűleg nektek is feltűnt, hogy az elmúlt időszakban nem nagyon posztoltam rúdtáncos képeket magamról. Nos, igen. Közel másfél év kimaradt ennek a fantasztikus sportnak a gyakorlásából különböző sérülések és egyéb elfoglaltságaim miatt. De most visszatértem!" – írta a kép mellé Sylvi.

Így lett sport a rúdtánc

A Life.hu cikkében Pirner Alma arról mesél, örül annak, hogy lassan sikerül sportként elfogadtatni a poledance-et, vagyis a rúdtáncot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.