Világsztárok, akik okos tanácsaikkkal megváltanák a világot

Lauren Conrad blog Gwyneth Paltrow életmód Jessica Alba Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon nekik nem elég a vörös szőnyeg, a kasszasikerek és a csillogás? Ők úgy érzik, biztosan tudják a szépség, a siker, a tökéletesség titkát? Nem egy világsztár érezte azt az utóbbi években, hogy minél több embernek szeretne nagyon okos tanácsokat osztogatni. Egy csokorba szedtük azokat a hírességeket, akik a világhálón is próbálgatják magukat. 

Blake Lively

Idén júliusban indította útjára a gyönyörű színésznő a Preserve.us oldalt, ahol a divat és edzéstippektől kezdve a receptekig és lakásdekorációig mindenről olvashatsz. Blake nem dolgozik stylisttal, többnyire ő maga álmodja meg a divatanyagokat, bátyja, Eric Lively pedig fotózza őket. A színésznő a vörös szőnyegen is szuperstílusos, így tőle szívesen veszünk öltözködési tippeket.

Amit szerettünk

Blake fehér ruhadarabokról szóló divatanyagának a képi világa nagyon megfogott bennünket - a cikket itt éred el.

Forrás: AFP

Jessica Alba

A színésznő szintén roppant stílusos, és nem kevésbé gyönyörű, mint kolléganője. Jessica azonban már két gyermek édesanyja, így nála a család áll az első helyen. Azért alapította meg a The Honest Companyt, hogy az édesanyáknak legyen lehetőségük kiváló minőségű babaételeket adni a csesemőknek. A Honest.com vegyszermentes ételeket, tisztítószereket és számtalan háztartásban használt terméket árul, melyek organikusak is.

Amit szerettünk

A színésznő számára nagyon fontos, hogy az életéből mellőzze a mérgező anyagokat, és ez a weboldalán is érezhető. Jessica tavaly még könyvet is kiadott, ami szintén ehhez a tematikához kapcsolódik, a címe The Honest Life.

Forrás: AFP

Gwyneth Paltrow

A színésznő sem ma kezdte el beleásni magát az egészséges életmódba. 2008-ban indította útjára a goop.com-ot, ami stílustippekkel, utazási ötletekkel, receptekkel, testmozgásról szóló anyagokkal és otthoni praktikákkal látja el az olvasóit. A színésznő ezen a felületen igyekszik megmutatni azt is, hogy éppen mi zajlik az életében: itt jelentette be válását is pár hónapja. A témák egyébként nagyon jók, az azonban felróható a színésznőnek, hogy borsos áron kínálja az oldalon a termékeket. A recepteknél nem egyszer belefutottunk olyan hozzávalókba, amikről még életünkben nem hallottunk.

Amit szerettünk

A divatanyagok igényesek, de találtunk remek recepteket is - például a színésznő édesanyjának egyik reggeli receptjét, amihez többnyire csak kenyér és tojás kell (ilyen néven találod az oldalon a receptet: my mom's egg in a hole).

Forrás: AFP/Ben Stansall

Lauren Conrad

A The Hills című sorozatban megismert Lauren Conrad - miután felhagyott a színészkedéssel - szépségápolásról kezdett könyvet írni, valamint létrehozta a nagyon csajos laurenconrad.com-ot. Az oldal a csináld magad trükkök, receptek, dekorációs ötletek mennyországa, és szuper divat- és sminktippeket is elleshetsz Laurentől.

Amit szerettünk

Egy divatbemutatót nézve sokszor csak nehezen tudjuk elképzelni, hogyan is festenek majd az ott látott darabok a mi gardróbunkban. Nos, Lauren nemrég megmutatta, hogyan építsük be a legmenőbb kifutós szetteket a saját ruhatárunkba.

Forrás: AFP/Christopher Polk

Olivia Palermo

Nemcsak az aktuális trendekről értesíti olvasóit a stílushercegnő az oliviapalermo.com-on, hanem hasznos tanácsokat is ad különböző helyzetekre. Például hogyan szórakoztasd a vendégeidet vagy melyik országokat érdemes meglátogatnod. Azok a fashionisták, akik megengedhetik maguknak, az oldal webshopjáról is vásárolhatnak, persze Olivia kedvenc divattervezőitől.

Amit szerettünk

Mivel rajongunk a hölgyeményért, szívesen olvassuk a divat- és szépségtippjeit és a lakberendezési rovatot is. Tőle tényleg érdemes tanulni!

Forrás: AFP/Miguel Medina

Zooey Deschanel

A bájos színésznő oldala, a női közösséget építő hellogiggles.com pont olyan, mint maga Zooey: cuki, okos, tudatos. Egészen széles palettán mozog a témaválaszték - ha csak egy cicás videót néznél meg, és akkor is, ha nem tudod, milyen hajat készíts magadnak az esti randira, jó helyen jársz.

Amit szerettünk

Imádnivalóak Zooey "Tíz dolog" listái - ezeket megéri átfutni néha (pl. Érvek a sütőtökös latte mellett, 9 lépés, mielőtt fodrászhoz mész).

Forrás: AFP/Mark Davis

Miranda Kerr

Ha nem találsz olyan márkát, amivel tökéletesen meg vagy elégedve, csinálj sajátot! Valószínűleg így gondolkodott a tökéletes alakjáról és bőréről ismert modell, Miranda Kerr, amikor 2007-ben létrehozta organikus bőrápolási márkáját, a KORA Organicsot, amely a koraorganics.com oldalon kapható. Így tutira minden terméknek tudja az összes összetevőjét, és Miranda mindenkit biztat is az organikus termékek használatára.

Amit szerettünk

A termékek biztosan csodásak, de valljuk be, Miranda ezek nélkül is álomnő lenne. Azt viszont szeretjük, hogy rajta keresztül alaposabban megismerhetjük az organikus termékek világát.

Forrás: AFP

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey célja a show-műsorában is az, hogy másoknak segítsen, lehetőséget adjon arra, hogy elméséljék történetüket, ezáltal megoldást kaphassanak a problémáikra. Oprah az oldalán, az oprah.com-on is ugyanezt a tevékenységet folytatja. Videós receptekkel, életmódtanácsokkal, történetekkel látja el az olvasókat.

Amit szerettünk

Az egész Oprah-jelenséget!

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.