Pécsi Ildikó férjét, Szűcs Lajost kiengedték a kórházból – így élnek most

vastagbélrák Pécsi Ildikó Szűcs Lajos kórház gyógyulás születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetvenötödik születésnapját ünnepelte Pécsi Ildikó színésznő férje, Szűcs Lajos focista. A sportolót hosszú idő után hazaengedték a kórházból, ahol vastagbéldaganata miatt feküdt. Elmondták: nehéz időszakon vannak túl. 

„A helyzethez képest jól vagyok, ha százalékban kellene kifejeznem, akkor még tíz százalék kellene, hogy tökéletes legyek” – mondta a Blikknek Pécsi Ildikó Jászai Mari-díjas színésznő férje, Szűcs Lajos focista.

Az olimpikon vastagbéldaganat miatt volt kórházban. Hetvenötödik születésnapját azonban már szeretteivel ünnepelhette. A polgármester hatalmas ünnepséget rendezett a város díszpolgárának, ahol Koós János is fellépett.

Pécsi Ildikó boldog, hogy férje jobban van Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Tényleg jól vagyok, egyedül járok már a boltba, jólesik kimozdulni. Még vár rám pár utókezelés” – osztotta meg a lappal a sportoló. Felesége hozzátette: „Lajos nagyszerű ember, örülök, hogy ilyen szép születésnapot kapott. Teljesen megható volt, hogy a polgármester meglepetésbulit szervezett neki. Mi díszpolgárok vagyunk Gödöllőn, de azt gondoltuk, csak egy kis fogadás lesz, ezért nagy meglepetés volt, amikor megláttuk, mennyien vannak.”

Mint mondta: nemcsak lelkileg, fizikailag is megerősödött a férje. „Nagyon nehéz másfél éven vagyunk túl, Édesjólajosom sokat volt kórházban, igazi csoda, hogy most együtt ünnepelünk” – vallotta Pécsi Ildikó.

Íme néhány módszer, hogy eltűnjenek a szem alatti karikákhttp://www.life.hu/drlife/20181211-ime-nehany-modszer-hogy-eltunjenek-a-szem-alatti-karikak.htmlAllergia és valamilyen betegség következtében is kialakulhatnak sötét karikák a szemünk alatt, így érdemes orvossal is konzultálni. Ám ha csak a fáradtság miatt alakultak ki a karikák, van néhány remek módszer, hogy felvedd velük a harcot. Dr. Life--Ciara Noble placentából készít különböző termékeket: évi 3 milliót keres velehttp://www.life.hu/drlife/20181211-ciara-noble-placentabol-keszit-kulonbozo-termekeket-evi-3-milliot-keres-ezzel.htmlA placenta evése egyre népszerűbb, ezért építette erre a vállalkozását az ausztrál szülésznő, Ciara Noble: évente átszámítva 3 millió forintot keres vele. Dr. LifeOrigoEmilio felesége a műtőasztalon gondolta meg magát: mégsem kérte a mellplasztikáthttp://www.life.hu/drlife/20181211-emilio-felesege-a-mutoasztalon-gondolta-meg-magat-megsem-kerte-a-mellplaszikat.htmlBár régóta tervezte, és minden vágya volt, hogy plasztikai úton korrigáltassa a keblét, az utolsó pillanatban meggondolta magát Emilio felesége. Dr. LifeOrigoA vécéd és a rizs is megbetegíthet – állítják a kutatókhttp://www.life.hu/drlife/20181210-a-veced-es-a-rizs-is-megbetegithet-allitjak-a-kutatok.htmlSzámos dolog okozhat fertőzést az emberi szervezetben, ám az otthonunkban általában biztonságban érezzük magunkat. De itt is lehet két dolog, ami veszélyt rejt: a WC és a rizs. Dr. Life--Ritka genetikai betegséggel született a kis Lilien: a családnak támogatásra van szükségehttp://www.life.hu/drlife/20181210-ritka-genetikai-betegseggel-szuletett-a-kis-lilien-a-csaladnak-tamogatasra-van-szuksege.htmlLilien hat hónappal ezelőtt egy ritka genetikai betegséggel született. Szülei most a kicsi kezeléséhez kérnek segítséget és támogatást. Dr. LifeOrigoMel B háromórás operáción esett áthttp://www.life.hu/drlife/20181210-mel-b-haromoras-operacion-esett-at.htmlSaját könyvét dedikálta volna Mel B New Yorkban, ám le kellett mondania, mivel megműtötték. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.