Emilio felesége a műtőasztalon gondolta meg magát: mégsem kérte a mellplasztikát

Forrás: Sláger TV -
Jellinek Tina plasztika mellműtét Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár régóta tervezte, és minden vágya volt, hogy plasztikai úton korrigáltassa a keblét, az utolsó pillanatban meggondolta magát Emilio felesége.
Emilio felesége a műtőasztalon gondolta meg magát Forrás: Sláger TV

Míg Emilio mit sem sejtve, lélegzet-visszafojtva várakozott a műtő előtt, addig Tinát csak percek választották el attól, hogy megkezdjék a beavatkozást. Azonban

az altatás előtt elbizonytalanodott a kétgyermekes családanya.

"Nem vagyok biztos benne, hogy akarom ezt. A fülemben csengenek a családom féltő-óvó mondatai. Igaz, ez volt a vágyam... sajnálom, ha ezzel bárkinek kellemetlenséget okozok, de inkább nemet mondok a műtétre" - mondta Tina a műtétet előkészítő gyógyszerektől kissé kábán, a műtőasztalon fekve. Hogy ezután mi történt, és hogyan fogadta a család Tina döntését, kiderül a Drága családomból.

A vécéd és a rizs is megbetegíthet – állítják a kutatókhttp://www.life.hu/drlife/20181210-a-veced-es-a-rizs-is-megbetegithet-allitjak-a-kutatok.htmlSzámos dolog okozhat fertőzést az emberi szervezetben, ám az otthonunkban általában biztonságban érezzük magunkat. De itt is lehet két dolog, ami veszélyt rejt: a WC és a rizs. Dr. Life--Ritka genetikai betegséggel született a kis Lilien: a családnak támogatásra van szükségehttp://www.life.hu/drlife/20181210-ritka-genetikai-betegseggel-szuletett-a-kis-lilien-a-csaladnak-tamogatasra-van-szuksege.htmlLilien hat hónappal ezelőtt egy ritka genetikai betegséggel született. Szülei most a kicsi kezeléséhez kérnek segítséget és támogatást. Dr. LifeOrigoMel B háromórás operáción esett áthttp://www.life.hu/drlife/20181210-mel-b-haromoras-operacion-esett-at.htmlSaját könyvét dedikálta volna Mel B New Yorkban, ám le kellett mondania, mivel megműtötték. Dr. Life--A narancslé fogyasztása csökkentheti a demencia kockázatáthttp://www.life.hu/drlife/20181210-a-narancsle-fogyasztasa-csokkentheti-a-demencia-kockazatat.htmlAz öregkori leépülés nem az időskor velejárója, ezért is keresik lázasan a kutatók az okokat és gyógymódokat. Most érdekes kapcsolatra figyeltek fel a zöldségek és gyümölcsök, valamint a demencia között. Dr. Life--Volt már dolgod ágyi poloskával? Mutatjuk, hogy néz ki a csípésehttp://www.life.hu/drlife/20181210-volt-mar-dolgod-agyi-poloskaval-mutatjuk-hogy-nez-ki-a-csipese.htmlVan, hogy csak hetek múlva jelentkeznek a csípések, ha ágyi poloska kóstolt belénk az éjszaka folyamán. Könnyű azt hinni, hogy allergiás kiütésekről van szó, ám van, amiből egyértelműen tudhatjuk: alattomos kártevővel van dolgunk. Dr. Life--Több mint 200 beavatkozása volt a plasztikafüggő Pixee Foxnak: most elutasították az orvosokhttp://www.life.hu/drlife/20181210-tobb-mint-200-beavatkozasa-volt-a-plasztikafuggo-pixee-foxnak-most-elutasitottak-az-orvosok.htmlPixee Fox nem tud mértéket tartani, de most kénytelen volt: két sebész ugyanis visszautasította őt, nem hajlandók rajta elvégezni az általa kért beavatkozást. Megdöbbentek, amikor megtudták, hogy már több mint 200 műtéten van túl. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.