Ritka genetikai betegséggel született a kis Lilien: a családnak támogatásra van szüksége

Forrás: gofundme.com -
vese adományozás reflux genetikai betegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lilien hat hónappal ezelőtt egy ritka genetikai betegséggel született. Szülei most a kicsi kezeléséhez kérnek segítséget és támogatást.

A hatnapos Lilien ritka genetikai betegséggel látta meg a napvilágot. Szemei nem fejlődtek ki rendesen, úgynevezett kicsi szem szindrómája van, amely miatt az arca olyan, mint egy kiscicáé. Ami azonban még ennél is nagyobb baj, bal oldalán kettős vese alakult ki nála, a jobb oldalán lévő pedig sokkal nagyobb, mint amilyennek kellene lennie.

Liliennek segítségre van szüksége Forrás: gofundme.com

A kicsi életét tovább nehezíti a reflux, ami miatt rendszeresen fertőzéseket kap a szervezete. Tulajdonképpen saját magát mérgezi azáltal, hogy nem tudnak a méreganyagok teljes mértékben távozni a szervezetéből.

A magyar család a pici kora miatt nem kaphat fogyatékossági támogatást, és lassan fogytán a pénzük. Egy brit kisvárosban élnek, és a kórházi kezelések miatt nagyon gyakran kell Londonba utazniuk.

Épp ezért kérnek most segítséget, ide kattintva bárki támogathatja őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.