Neked is a második lábujjad a leghosszabb? Ezt kell tudnod róla

Forrás: WireImage/Copyright (c) 2018 Rex Features. No use without permission./Tim Rooke/Rex/Shutterstock -
Meghan Markle lábujj láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A második lábujjad hosszabb, mint az első? Ne érezd kínosnak, másnak is ilyen, például Meghan Markle-nek!

Meghan Markle lábát már rengetegen kielemezték azóta, hogy bekerült a brit királyi családba. Hamar kiszúrták a szemfülesek, hogy bütyke van, amit pár hónapja egyébként le is műttetett. Emellett azt is gyorsan észrevették az alattvalók, hogy a második lábujja nagyobb, mint az első.

A Women's Health most azt írja, ennek a „jelenségnek" van egy neve is: Morton-lábujjnak hívják.

Ez többnyire egy örökletes dolog, az emberek 20 százalékára jellemző. Teljesen normális dolog, kivéve akkor, ha fájdalommal jár. Ekkor orvoshoz kell vele fordulni" – magyarázta egy szakember.

Meghan Markle lába Forrás: WireImage/Copyright (c) 2018 Rex Features. No use without permission./Tim Rooke/Rex/Shutterstock

A második hosszabb lábujj többnyire cipőválasztáskor okoz problémát, a cipőket ugyanis rendszerint nem ilyen lábfejre gyártják.

Ha cipőt vásárolunk, győződjünk meg róla, mielőtt megvesszük, hogy van elég hely a második lábujjunk számára is, nehogy utólag derüljön ki, hogy kényelmetlen."

Emellett arra figyelmeztet a szakember, hogy azoknál az embereknél, akiknek ilyen a lábfejük, nagyobb eséllyel alakul ki kalapácsujj.

Hatalmas hibát vétett Diana élete első karácsonyán a királyi családdalhttp://www.life.hu/sztarok/20181204-hatalmas-hibat-vetett-diana-elete-elso-karacsonyan-a-kiralyi-csaladdal.htmlKínosan sikeredett Diana első karácsonya a brit királyi családdal. TV + Sztárok--Megérkeztek a hivatalos fotók Nick Jonas és Priyanka Chopra esküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181204-megerkeztek-a-hivatalos-fotok-nick-jonas-es-priyanka-chopra-eskuvojerol.htmlNemrégiben kelt egybe a Jonas Brothers-ből ismert Nick Jonas és színésznő kedvese, Priyanka Chopra. Most közzétették a hivatalos fotókat. TV + Sztárok--ValóVilág 9: VV Reni intim részletekbe menően elmondta, mi történt közte és VV Csoki között (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181204-vv-reni-intim-reszletekbe-menoen-elmondta-mi-tortent-kozte-es-vv-csoki-kozott-18.htmlEgy ide már alakul a románc a ValóVilág 9 villájában Reni és Csoki között. Reni azonban azzal a szándékkal érkezett a villába, hogy nem létesít szexuális kapcsolatot senkivel, ám most úgy tűnik, hogy ez nem sikerült neki. Mindenesetre elég részletesen ecsetelte Gregnek és Zsuzsunak, hogy mi történt köztük. TV + SztárokOrigoPalvin Barbi a mellbimbóját is megvillantotta legújabb szexi fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20181204-palvin-barbi-mellbimbojat-is-megvillantotta-legujabb-szexi-fotojan.htmlLegutóbb a Victoria's Secret divatbemutatóján láthatták a rajongók fehérneműben Palvin Barbara magyar modellt. Most pedig egy fotózásról posztolt képet a közösségi oldalára, amelyen szintén egy nagyon szexi szerelésben látható. TV + Sztárok--A budapesti világbajnokság után vissza akart vonulni Verrasztó Evelynhttp://www.life.hu/sztarok/20181204-a-budapesti-vilagbajnoksag-utan-vissza-akart-vonulni-verraszto-evelyn.htmlVerrasztó Evelyn elárulta, a budapesti világbajnokság után vissza akart vonulni, de nem tehette. Még szeretne bizonyítani. TV + SztárokOrigoAurelio eljegyezte barátnőjét, Dominikáthttp://www.life.hu/sztarok/20181204-aurelio-eljegyezte-baratnojet-dominikat.htmlAurelio tud még meglepetéseket okozni: A legbátrabb páros című műsor forgatása alatt megkérte barátnője kezét! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.