Suttogással keres milliókat egy diáklány

YouTube suttogás relaxáció videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sophie Michelle rendszeresen gyárt olyan videókat a YouTube-ra, amelyben nem beszél, csupán suttog. Amellett, hogy rengeteg követőre tett szert, hatalmas pénzt keres vele.

Sophie Michelle évente több mint 21 millió forintot keres azzal, hogy az általa készített videókban suttog. Igazi szenzáció lett a YouTube-on, rengeteg követője van. Az úgynevezett ASMR technikát alkalmazza, amely állítólag nyugtatólag hat az emberre.

2015-ben a testvéremnél agytumort diagnosztizáltak. Egyszerűen annyira stresszes és ideges voltam akkoriban, hogy utánanéztem az interneten, mit lehetne tenni annak érdekében, hogy legalább aludni tudjak éjszakánként. Először csak az eső csepergésének hangját hallgattam, majd rátaláltam az ASMR-re. Nagyon sokat segített nekem, megnyugtatott, és végre tudtam aludni is" – mesélte a Mirrornak.

Tavaly nyáron beszélgetett erről a párjával, akivel eldöntötték, elindítják saját YouTube-csatornájukat. Ma már közel 200 videót készítettek, és 250 ezer követőjük van.

A suttogó videók pozitív hatásait egyébként tudományosan is alátámasztották. A Sheffieldi Egyetem kutatói arra jutottak, hogy ezek a felvételek csökkentik a pulzust, pozitív gondolatokkal töltenek fel, és ellazítanak.

Korábbi függőségeiről vallott Molnár Tamás, a Jetlag frontemberehttp://www.life.hu/drlife/20181114-korabbi-fuggosegeirol-vallott-molnar-tamas-a-jetlag-frontembere.htmlTíz évig volt a féktelen bulizás és az alkohol rabja Molnár Tamás, a Jetlag frontembere. Tavaly ősszel azonban végleg sikerült megszabadulnia a függőségtől. Dr. Life--Bélbaktériumokat találtak az egészséges emberi agybanhttp://www.life.hu/drlife/20181114-belbakteriumokat-talaltak-az-egeszseges-emberi-agyban.htmlMegdöbbentő eredményre jutottak a University of Alabama kutatói: különös dolgot talltak az emberi agyban. Dr. Life--A ráknál is pusztítóbbak lehetnek az ellenálló baktériumokhttp://www.life.hu/drlife/20181114-a-raknal-is-pusztitobbak-lehetnek-az-ellenallo-bakteriumok.htmlAz antibiotikumok nem megfelelő használata miatt kialakuló ellenálló kórokozók néhány évtizeden belül több ember halálát fogják okozni világszerte, mint a rák, hacsak nem történnek hatékony ellenlépések - írta a Magyar Idők. Dr. Life--Bizonyos vérnyomáscsökkentő szerek szedése hosszú távon tüdőrákot okozhathttp://www.life.hu/drlife/20181109-bizonyos-vernyomascsokkento-szerek-szedese-hosszu-tavon-tudorakot-okozhat.htmlMegdöbbentő eredménnyel zárult egy kutatás: bizonyos vérnyomáscsökkentő gyógyszerek szedése hosszú távon tüdőrákot okozhat. Dr. LifeOrigoAz elhízás, a magas vérnyomás és a dohányzás is a leggyakoribb halálokok között vanhttp://www.life.hu/drlife/20181110-az-elhizas-a-magas-vernyomas-es-a-dohanyzas-is-a-leggyakoribb-halalokok-kozott-van.htmlAz 1950-es évek óta nőtt a várható élettartam, ám ez a növekedés mostanában lelassult. A The Lancet című orvostudományi folyóiratban megjelent cikk feltárja többek között azt is, mi a halálesetek 4 leggyakoribb oka. Dr. LifeOrigoAkár tüdőbetegséget is okozhatnak a zuhanyrózsán található baktériumokhttp://www.life.hu/drlife/20181110-akar-tudobetegseget-is-okozhatnak-a-zuhanyrozsan-talalhato-bakteriumok.htmlAzt hihetnénk, hogy a zuhanyrózsa megtisztít minket, és lemossa a napközben ránk rakódott baktériumokat. Ám azt csak kevesen gondolnák, hogy olyan baktériumok is megtelepedhetnek rajta, amelyek megtámadják a tüdőnket. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.