Kulka János már a stroke előtt gondolt a visszavonulásra

Kulka János film színház visszavonulás stroke színészet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stroke-ja után az X – A rendszerből törölve című filmben játszott először Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész. Most arról mesélt, már korábban is fontolóra vette a visszavonulást. 

Még mindig küzd a stroke utáni afáziás beszédzavarral Kulka János. Logopédusával, Varga Saroltával azon dolgoznak, hogy a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész minél hamarabb újra teljes életet élhessen.

Kulka János a tragédia óta először szerepelt filmvásznon, az X – A rendszerből törölve című alkotásban. Színpadon még nem láthatta a közönség. A Nők Lapjának adott interjújában most elmondta, már a stroke előtt fontolgatta a visszavonulást.

„Mielőtt beteg lettem, rengeteget dolgoztam, szinte semmilyen felkérésre nem mondtam nemet. Sok mindent csináltam. A stroke előtt néhány héttel, vagyis csaknem három éve, a Katonában mondtam is egy kedves színésznőnek, Pálos Hannának, hogy Hanna, befejezem a színészetet” – fogalmazott Kulka.

Ám úgy tűnik, most élvezte a forgatást. Korábban arról nyilatkozott, hogy nagyon izgult a kezdetekkor, de végül felszívta magát, és rendkívül élvezte a felvételeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.