Focizás közben sérült meg Kiss Péter Balázs, a Barátok közt színésze

Forrás: Turista Magazin -
műtét színész sérülés Kiss Péter Balázs Barátok közt foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Focizás közben érte baleset a Barátok közt Illés Péterét: elszakadt a keresztszalagja.

Kiss Péter Balázs, vagyis a Barátok közt Illés Pétere komoly sérülést szenvedett: a Magyar Művész Válogatottban játszott, amikor egy szerencsétlen mozdulat következtében elszakadt a keresztszalagja a jobb lábán. Műtétek és rehabilitáció áll a színész előtt.

"Edzésén egy félresikerült lépésnek köszönhetően elszakadt a jobb làbamban az elülső keresztszalagom. Ez azt jelenti, hogy most egy hosszú, több hònapos út elé nézek, ami egy műtéten, egy alapos rehabilitáciòn és rengeteg pihenésen keresztül vezet majd, a teljes gyógyulàshoz" - írta Insatgram-oldalán a színész.

Íme, néhány ok, ami miatt viszkethet a férfiaknak odalent (18+)http://www.life.hu/drlife/20181019-ime-nehany-ok-ami-miatt-viszkethet-a-ferfiaknak-odalent.htmlKellemetlen, ha olyan helyen viszket, amit nyilvánosan vagy nem érünk el, vagy nem illik piszkálni. A férfiaknál egyértelműen a nemi szervek tájéka tartozik ebbe a kategóriába, de még így is láthatunk olykor olyan embereket, akik igazgatják a lenti területet. Ha azért rendezgetik, mert viszket, annak több oka lehet. Íme, néhány. Dr. LifeThinkstockVisszatér az X-Faktorba Nagy Krisztián, aki tavaly idegösszeomlás miatt adta fel a versenythttp://www.life.hu/drlife/20181019-visszater-az-x-faktorba-nagy-krisztian-aki-tavaly-idegosszeomlas-miatt-adta-fel-a-versenyt.htmlÚjra nekivág az X-Faktornak a tavalyi megmérettetést depresszió és idegösszeomlás miatt feladó énekes, Nagy Krisztián. Elmondása szerint sikerült talpra állnia és idén biztosan végigcsinálja. Dr. LifeOrigoKivették Lena Dunham egyik petefészkét: fotóhttp://www.life.hu/drlife/20181019-kivettek-lena-dunham-egyik-petefeszket.htmlLena Dunham mindig nyíltan beszélt betegségeiről, így most sem titkolta el, hogy újabb műtéten esett át: a kórházi ágyból posztolt. Dr. LifeOrigoMegműtöttk az oroszlán-szindrómás férfit: újra teljes életet élhethttp://www.life.hu/drlife/20181018-megmutottk-az-oroszlan-szindromas-ferfit-ujra-teljes-eletet-elhet.htmlAz indiai férfi arcra egy vele született rendellenesség miatt teljesen eltorzult: olyanná vált, akár egy oroszlán. A beteg évekig kétségbeesetten kereste a segítséget, mire rátalált orvosára, aki átalakította arcát. Dr. LifeThinkstockKiderült, örökli-e a siketséget Weisz Fanni babájahttp://www.life.hu/drlife/20181018-kiderult-orokli-e-a-siketseget-weisz-fanni-babaja.htmlWeisz Fanni és férje, Hajmásy Péter orvosnál jártak, ugyanis tudatosan fel akarnak készülni a modell terhességére. Dr. LifeOrigoIntim fertőzések félrekezelése és elhanyagolása: komoly gond lehet belőlük!http://www.life.hu/drlife/20181017-intim-fertozesek-felrekezelese-es-elhanyagolasa.htmlAz intim problémákkal – bármilyen természetűek is legyenek – foglalkozni kell. A megszokottól való eltérést tapasztalsz? Fordulj mielőbb orvoshoz! Mégpedig azért, mert ha elhanyagolod az intim fertőzéseket vagy félrekezeled magad, komoly egészségügyi problémáid lehetnek. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.