Kiderült, örökli-e a siketséget Weisz Fanni babája

Forrás: realweiszfanni/Instagram -
Hajmásy Péter baba Weisz Fanni siketség örökletes tulajdonságok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter orvosnál jártak, ugyanis tudatosan fel akarnak készülni a modell terhességére.

Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter már a babaprojektek dolgoznak, és nagyon aggódnak születendő gyermekük egészsége miatt, ezért a gyönyörű modellt alaposan kivizsgáltatták. Kíváncsiak voltak rá, a baba örökölheti-e a siketséget. Szerencsére az orvosok jó hírekkel szolgáltak.

Kiderült, hogy Fanni nem hordozza magában a siketség génjét. Ennek nagyon örülünk, de természetesen arra is fel vagyunk készülve, ha mégis siket babánk születik. Akkor sem esnénk kétségbe, sőt, lenne egy szuper siket anyukája, aki mindent megtudna tanítani neki, és egy apukája, aki jól ismeri a jelbeszédet, szinte nem is venné észre, hogy egy kicsit más, mint a többiek" – árulta el Hajmásy Péter a Ripostnak.

Weisz Fanni és férje babaprojekten vannak Forrás: realweiszfanni/Instagram
Harry herceg elszólhatta magát születendő gyermeke nevérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181018-harry-herceg-elszolhatta-magat-szuletendo-gyermeke-neverol.htmlHarry hercegnek nagyon megtetszett egyik ausztrál rajongója kislányának neve. Ki tudja, lehet, hogy így fogják majd hívni születendő gyermekét? TV + Sztárok--Lola megmutatta párját, Norbithttp://www.life.hu/sztarok/20181018-lola-megmutatta-parjat-norbit.htmlLola megmutatta kedvesét, Norbit és elárulta, kapcsolatuk szinte tökéletes. TV + SztárokOrigoRubint Rékában szörnyű sebeket tépett fel A legbátrabb páros forgatása: összeomlotthttp://www.life.hu/sztarok/20181018-rubint-rekaban-szornyu-sebeket-tepett-fel-a-legbatrabb-paros-forgatasa-osszeomlott.htmlRubint Réka teljesen összeomlott A legbátrabb páros forgatásán, egy régi sebet tépett fel benne az egyik feladat. TV + SztárokOrigoNyolcszázezer eurót kell fizetnie a diszkóban verekedő Vidalnakhttp://www.life.hu/sztarok/20181018-nyolcszazezer-eurot-kell-fizetnie-a-diszkoban-verekedo-vidalnak.htmlEgy éjszakai mulatóban történt verekedés miatt 800 ezer eurós (252 millió forint) bírságot kell fizetnie Arturo Vidalnak, az FC Barcelona chilei futballistájának.TV + Sztárok--Michael Bublé nem vonul visszahttp://www.life.hu/sztarok/20181018-michael-buble-nem-vonul-vissza.htmlMichael Bublé világhírű kanadai dzsesszénekes véget vetett a visszavonulásáról elterjedt pletykáknak: az új albummal jelentkező Grammy-díjas előadó szerint félreértették a szavait.TV + SztárokOrigoEgy szemtanú szerint Bochkor Gábor maga alatt van http://www.life.hu/sztarok/20181018-egy-szemtanu-szerint-bochkor-gabor-maga-alatt-van.htmlBochkor Gábor és Várkonyi Andrea szakítása mindenkit meglepett, és úgy tűnik, a rádiós nincs még túl párja elvesztésén. Senki nem tudja, pontosan mi az oka a szakításuknak, ám Gábor volt barátnői szerint a sztár nem egyszerű természet. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.