Curtis műtött térde miatt hatalmas fájdalmakat élt át a Csak show és más semmi próbáin

Forrás: Instagram/curtis4ker -
műtét Csak show és más semmi fájdalom Curtis térd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis péntek este lesz látható a Csak show és más semmi című új TV2-es produkcióban. A próbákat alaposan megszenvedte a rapper, ugyanis műtött térde miatt sok feladat fájdalommal járt.

Fájdalmak közepette készült a Csak show és más semmi című műsorra Curtis, aki műtött térde miatt sok feladatot fogösszeszorítva végzett.

Curtis Forrás: Instagram/curtis4ker

"Összeszorított foggal tűrök, kemény gyerek vagyok! Amúgy is igyekszem kerülni a gyógyszereket. A sok ugrálás kifejezetten megterheli a lábamat, amely elég érzékeny. Ráadásul a pénteki show-ra is egy olyan táncos produkcióval készülünk, ahol nagyon sokat kell térdelnünk is. Próbák közben a feladatra koncentrálok, de utána folyamatosan fáj."

Curtis focimérkőzésen sérült meg, ami a futbalista karrierjébe is került.

"Felugrottam fejelni, rosszul érkeztem, kifordult a térdem, elszakadt a keresztszalagom. Sajnos, mivel a másik térdem a sérülés miatt több terhelést kapott, abban kilazult a szalag, szintén sokszor fáj, azt is műteni kéne. Fél év volt a rehabilitáció, de utána már nem ment maximálisan a játék. Megviselt lelkileg, hogy abba kell hagynom, de bohócként nem akartam a pályán maradni "- mesélte a rapper a Blikknek.

A csak show és más semmi ma este indul a TV2 csatornáján.

16 hónaposan 25 kilót nyom az indiai kislány: videóhttp://www.life.hu/drlife/20181011-16-honaposan-25-kilot-nyom-az-indiai-kislany.htmlA 16 hónapos indiai kislánynak kielégíthetetlen étvágya van, így már 25 kilósra hízott. Szülei istent hibáztatják a gyermek súlya miatt. Dr. Life--A tejtermékek fogyasztása csökkenti a cukorbetegség kialakulásának esélyéthttp://www.life.hu/drlife/20181011-a-tejtermekek-fogyasztasa-csokkenti-a-cukorbetegseg-kialakulasanak-eselyet.htmlA rendszeres sajtfogyasztás csökkenti a 2-es típusú cukorbetegség kialakulásának esélyét - derült ki egy friss kutatásból. Dr. Life--Halált okozhat az orrtúráshttp://www.life.hu/drlife/20181011-halalt-okozhat-az-orrturas.htmlOlyan baktériumok kerülhetnek orrtúrás során a szervezetünkbe, amelyek akár tüdőgyulladást és halált is okozhatnak. Dr. Life--Keleti Andrea majdnem lebénult egy súlyos baleset következtébenhttp://www.life.hu/drlife/20181011-keleti-andrea-majdnem-lebenult-egy-sulyos-baleset-kovetkezteben.htmlEgy sportsérülés következtében majdnem lebénult Keleti Andrea táncos. A legbátrabb páros kiesője súlyos balesetéről mesélt. Dr. LifeOrigoKeleti Andrea majdnem lebénult egy súlyos baleset következtébenhttp://www.life.hu/drlife/20181011-keleti-andrea-majdnem-lebenult-egy-sulyos-baleset-kovetkezteben.htmlEgy sportsérülés következtében majdnem lebénult Keleti Andrea táncos. A legbátrabb páros kiesője súlyos balesetéről mesélt. Dr. LifeOrigoGáspár Bea túlvállalta magát, alaposan lebetegedetthttp://www.life.hu/drlife/20181008-gaspar-bea-tulvallalta-magat-alaposan-lebetegedett.htmlGáspár Bea mostanában túl sok munkát vállalt el és sikerült alaposan lebetegednie. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.