Gyógyíthatatlan mellrákkal küzd a Topmodell leszek! sztárja, Jael Strauss

Tyra Banks mellrák Topmodell leszek Jael Strauss rák kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jael Strauss, a Topmodell leszek! című műsor 2007-es évadának szereplője mellrákkal küzd. Az orvosok szerint gyógyíthatatlan, de megkezdték a kezelését. 

"Nem akarok meghalni" - írta közösségi oldalára írt bejegyzésében Jael Strauss, az amerikai Topmodell leszek! című műsor 2007-es évadának szereplője. A modellt gyógyíthatatlan mellrákkal diagnosztizálták.

Mint mondta: a IV-es stádiumban kapták el a betegséget, ami ellen felvette a harcot. "Agresszíven terjed a testemben és gyógyíthatatlan. A kezeléssel hosszabb lehet az életem néhány hónapnál, az orvosok szerint meg tudom csinálni" - írta a 34 éves szépség. Azt is leírta, hogy legalább akkora csodára van szüksége, mint 2013-ban, amikor kigyógyult a drogfüggőségből - írja a Mirror.

A barátai már létre is hoztak számára egy gyűjtést a GoFoundMe oldalon, ahol már 7 ezer dollár gyűlt össze a kezelésére.

Hatalmas szemférget műtöttek ki egy férfi szeméből (18+)http://www.life.hu/drlife/20181011-hatalmas-szemferget-mutottek-ki-egy-ferfi-szemebol-18.htmlTizenöt centis szemférget távolítottak el egy 60 éves indiai férfi szeméből. A műtétet filmre is vették. Dr. Life--Keleti Andrea majdnem lebénult egy súlyos baleset következtébenhttp://www.life.hu/drlife/20181011-keleti-andrea-majdnem-lebenult-egy-sulyos-baleset-kovetkezteben.htmlEgy sportsérülés következtében majdnem lebénult Keleti Andrea táncos. A legbátrabb páros kiesője súlyos balesetéről mesélt. Dr. LifeOrigoSara Meucci aktmodell mentális betegséggel küzd, kitépte saját hajáthttp://www.life.hu/drlife/20181010-sara-meucci-aktmodell-mentalis-betegseggel-kuzd-kitepte-sajat-hajat.htmlSzálanként tépte ki saját haját és testszőrzetét Sara Meucci aktmodell. A trichotillománia nevű mentáis betegséggel küzd, így a belső késztetésnek nem tudott ellent mondani. Most már boldognak érzi magát. Dr. Life--A füge lehet az új csodaszer a megfázás ellenhttp://www.life.hu/drlife/20181010-a-fuge-lehet-az-uj-csodaszer-a-megfazas-ellen.htmlA citrom és a gyömbér is az őszi-téli megfázós időszak elengedhetetlen kelléke, hiszen gyógyírt jelenthetnek kínjainkra. Ám sokan nem tudják, hogy fügéből is érdemes tartanunk otthon néhány szemet. Dr. LifeOrigoRengeteget költött műtétekre a dán élő Barbie, Elena Rossohttp://www.life.hu/drlife/20181009-rengeteget-koltott-metetekre-a-dan-elo-barbie-elena-rosso.htmlRossz a családi körülmények közé született a koppenhágai Elena Rosso. Fiatalon rossz társaságba keveredett, úgy döntött, többé nem érdekli, hogy mit gondolnak róla mások. Számos palsztikai műtétnek vetette alá magát, ma már úgy néz ki, mint egy élő Barbie baba. Dr. Life--Legyőzte a rákot, de egyelőre parókát hord Marcia Crosshttp://www.life.hu/drlife/20181009-legyozte-a-rakot-de-egyelore-parokat-hord-marcia-cross.htmlA Született feleségek színésznője, Marcia Cross legyőzte a rákot, ám a kezelések miatt haja kihullott. Most parókát visel. Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.