Kis híján elvesztette hangját Pokorny Lia: szakember segített neki

Fotó: M.Schmidt János – Origo -
hangszálgyulladás betegség Pokorny Lia hang
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pokorny Lia elárulta, szerencsére sikerült kigyógyulnia hónapig húzódó hangszálgyulladásából és nemrég életmódot is váltott.

Mint már megírtuk,hangszálgyulladás miatt több előadást is ki kellett hagynia Pokorny Liának. A szép színésznőkis híján a hangját is elvesztette, ám szerencsére foniáter szakember segített rajta és ma már újra a régi.

Pokorny Lia csaknem elvesztette a hangját Fotó: M.Schmidt János – Origo

A Blikknek elárulta, továbbra is jár hangképző tanárhoz, szerinte ez elengedhetetlen a munkájához. Igyekszik egészséges életmódot folytatni, egy ideje belevágott a méregtelenítő, ajurvédikus diétába.

Mindennap főzök magamnak, előfordul, hogy este tízkor jövök le a színpadról, de közben otthon készül a házi sajt. Ennek bele kell férnie az életembe! A hangszálprobléma volt az utolsó csepp a pohárban, éreztem, helyre kell hoznom az egyensúlyt a testemben. Ebben a diétában találtam meg azt, amire szükségem volt."

Rubint Réka szerint Schobert Norbi kegyetlenül őszintehttp://www.life.hu/sztarok/20181010-rubint-reka-szerint-schobert-norbi-kegyetlenul-oszinte.htmlRubint Réka nem csak magáról és követőiről, de Norbiról is beszélt egy konferencián. Elárulta, szerinte férje ma már megtanulta, hogy ne posztoljon első felindulásból, de régen kegyetlenül őszinte volt. TV + Sztárok--Nicole Kidman western ruhában mutatta meg lapos hasáthttp://www.life.hu/sztarok/20181009-nicole-kidman-western-ruhaban-mutatta-meg-lapos-hasat.htmlRendkívül vicces videót töltött fel Instagram-oldalára Nicole Kidman. Amellett, hogy megvillantja lapos hasát, egy igencsak őrült szerelésben köszönti a hétvégét. TV + Sztárok--Arnold Schwarzenegger nem készített közös fotót Rubint Rékával és Schobert Norbivalhttp://www.life.hu/sztarok/20181010-arnold-schwarzenegger-nem-keszitett-kozos-fotot-rubint-rekaval-es-schobert-norbival.htmlArnold Schwarzeneggerrel akart közös fotót készíteni Schobert Norbi és Rubint Réka, de a színész csúnyán visszautasította őket. TV + SztárokOrigoMintha elengedte volna magát Schobert Norbi: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181010-mintha-elengedte-volna-magat-schobert-norbi.htmlNorbi A legbátrabb párosban mutatta meg vakmerőségét, de nem csak erről hullt le a lepel: kis pocakot is villantott. TV + Sztárok--A Babavilág című műsorban szúrt oda Hódi Pamela Berki Krisztiánnakhttp://www.life.hu/sztarok/20181010-a-babavilag-musorban-szurt-oda-hodi-pamela-berki-krisztiannak.htmlHódi Pamela a Babavilág című műsorában beszélt a párkapcsolatáról. A fiatal anyuka január óta boldog kapcsolatban él Bencével, most pedig megragadta az alkalmat és odaszúrt gyermeke édesapjának, Berki Krisztiánnak. TV + SztárokOrigoEllentmondásba keveredett magával Rubint Réka A legbátrabb párosbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181010-ellentmondasba-keveredett-magaval-rubint-reka-a-legbatrabb-parosban-tv2.htmlA TV2 A legbátrabb páros című műsorában feszültség alakult ki Keleti Andi és Rubint Réka között. A hírességek nem tudták szó nélkül hagyni, milyen véleménnyel vannak egymás taktikai lépéseiről. A játékosok inkább kevesebb, mint több sikerrel próbálták nyugtatni a kedélyeket.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.