Rékasi Károly a klinikai halál állapotából tért vissza, két születésnapot ünnepel

motorbaleset halál klinikai halál baleset Rékasi Károly születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Motorbalesetet szenvedett évekkel ezelőtt Rékasi Károly. Akkor a klinikai halál állapotából hozták vissza. Azóta a színész úgy érzi, újjászületett, két születésnapot ünnepel. 

Rékasi Károly színész 56. születésnapját ünnepelte. Ám a Blikknek elárulta: motorbalesete óta két születésnapja van.

"Mondhatjuk, én már két születésnapot ünneplek. Ezt a hivatalosat és a baleset napját, mert akkor ott, a fal mellett engem újra kellett éleszteni, a klinikai halál állapotában voltam" - mondta a lapnak Rékasi.

Rékasi Károly két születésnapot ünnepel balesete óta Fotó: Marton Szilvia/Origo

A színész úgy érzi, sokat köszönhet szeretteinek, főként kedvesének, Pikali Gerdának. Születésnapján rendszeresen körbetekeri a Balatont, most azonban a Velencei-tó mellett döntött. Családja pedig a túra közben lepte meg. "Amikor megjelent az édesanyám és a húgom előttem, a kerékpárút közepén, az fantasztikus érzés volt" - mesélte a színész. Édesanyja sokat aggódott érte a gyógyulás alatt. "Elsírta magát, amikor megpillantott. Ez volt a legnagyobb ajándék a világon, 76 évesen utazott oda a húgomékkal Jászberényből! A fiam, Zsigmond is ott volt a párjával, éreztem a törődést és a szeretetüket. Így jó 56 évesnek lenni" - tette hozzá Rékasi Károly.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.