Saját vizeletét issza reggelente Kayleigh Oakley jógatanár

Forrás: Thinkstock -
ivás vizelet gyógyító
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem Kayleigh Oakley az egyetlen és első, aki saját vizeletét használja terápiás célokra. Habár a szakemberek nem győzik hangsúlyozni, nincsen semmilyen tudományos bizonyíték arra, hogy bármire is jó lenne a vizeletterápia, a jógatanár kitartóan kortyolgatja, és azt állítja, meggyógyította őt pisije. Egészségére...

A sikeres jógatanár minden reggelét egy bizarr és gusztustalan „itallal" kezdi, vagyis saját vizeletével. Kayleigh Oakley azt állítja, ennek köszönheti hibátlan bőrét és azt is, hogy kigyógyult autoimmun betegségéből. Természetesen mindenkit óva intenénk az öngyógyítástól, főképp ezen formájától, hiszen a szakemberek is azt hangsúlyozzák, nincsen semmilyen tudományos bizonyíték arra, hogy hatásos volna, a jógatanár mégis úgy érzi, ez segített neki.

Saját pisijét issza meg minden reggel a jógatanár - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Kayleigh Oakley ráadásul nem csak megissza a vizeletét, de még az arcára is permetezi. A nőt fiatalon diagnosztizálták autoimmun betegséggel, emellett krónikus fáradtsággal és fibromyalgiával is küzdött, amely az izmokat és lágy szöveteket érinti, izom- és ízületi fájdalommal jár. Az élet számára folyamatos szenvedés volt egészen addig, amíg rá nem talált a vizeletterápiára - írja a The Sun.

„A természetes gyógymódokat tanulmányoztam, és lenyűgöztek azok a sikertörténetek, amelyeket az emberek megosztottak erről" – mondta Kayleigh, így ki is próbálta a terápiát, állítása szerint neki hatott.
Fontos hangsúlyozni, hogy a vizeletterápiára vonatkozóan nem végeztek komoly kutatást, a Sydney Egyetem urológiai sebésze, Henry Woo professzor nyilatkozott a dologról. "Nincs olyan tudományos bizonyíték, amely arra utalna, hogy a vizeletterápia bármilyen terápiás értékkel bír. Azok, akik a saját vizeletüket isszák, csak saját magukból űznek gúnyt."

Bizarr egészségi trend hódít: saját vizeletét issza meg Rain Florence vlogger


Bizarr trend terjed az interneten, egyre többen isszák meg saját vizeletüket. Az egyik egészségmániás nő azt állítja, nincs olyan baj, amire ne lenne gyógyír a pisi. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!


Betegségek és szexualitás: mindenre válaszolnak a szakértők tabuk nélkülhttp://www.life.hu/drlife/20180924-betegsegek-es-szexualitas-mindenre-valaszolnak-a-szakertok-tabuk-nelkul.htmlÉdesanya, dolgozó nő, feleség, szüleit segítő gyermek – mindezen szerepekben helyt kell állnia napjainkban a nőknek. Sokszor egy dolgot felejtenek el csupán: saját egészségükre figyelni. A frissen alakult Felelősen Magadért Egyesület azért dolgozik, hogy a nők tabuk nélkül tudjanak segítséget kérni az őket érintő egészségügyi kérdésekben a megfelelő szakemberektől. Dr. LifeOrigoKállay-Saunders András lemondta koncertjét: rosszul lett az édesanyjahttp://www.life.hu/drlife/20180925--kallay-saunders-andras-lemondta-koncertjet-rosszul-lett-az-edesanyja.htmlKállay-Saunders András édesanyjáért imádkozik, lemondta hétvégi koncertjét is, hogy csak az anyukájára koncentráljon, most beszélt az állapotáról. Dr. LifeOrigoDemi Lovato kijött a rehabrólhttp://www.life.hu/drlife/20180924-demi-lovato-kijott-a-rehabrol.htmlDemi Lovato túladagolás miatt kórházba került, majd úgy döntött, bevonul az elvonóra: körülbelül két hónapot töltött ott, vasárnap mosolygósan távozott. Dr. Life--Számos étel segíthet abban, hogy elkerüljük a másnaposságothttp://www.life.hu/drlife/20180920-szamos-etel-segithet-abban-hogy-elkeruljuk-a-masnapossagot.htmlJó ötletnek tűnhet meginni azt az utolsó koktél, ám amikor fejfájással és émelygéssel béredsz, legszívesebben visszautaznál az időben, hogy kivedd a saját kezedből a poharat. A dietetikus most elárulta, mivel kerülhetjük el a kínzó másnaposságot. Dr. LifeOrigoModell lett a kerekesszékes lánybólhttp://www.life.hu/drlife/20180920-modell-lett-a-kerekesszekes-lanybol.htmlKerekesszékben tölti mindennapjait az alabamai Karneshia, aki soha nem adta fel az álmait és ma már kifutókon is látható modellként. Dr. Life--Egyszemű csecsemő született Észak-Szumátrában, csak néhány órát élt (18+)http://www.life.hu/drlife/20180920-egyszemu-csecsemo-szuletett-eszakszumatraban-csak-nehany-orat-elt-18.htmlEgy szemmel és orr nélkül született egy csecsemő Észak-Szumátrában. Az édesanyán semmilyen vizsgálatot nem végeztek a terhesség alatt, a kislány mindössze 7 órát élt. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.