Kállay-Saunders András lemondta koncertjét: rosszul lett az édesanyja

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
koncert anya egészség Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kállay-Saunders András édesanyjáért imádkozik, lemondta hétvégi koncertjét is, hogy csak az anyukájára koncentráljon, most beszélt az állapotáról.

Kállay-Saunders András nem tudott fellépni, édesanyja ugyanis rosszul lett. Az énekes közösségi oldalán jelezte, hogy le kell mondania koncertjét, egyúttal arra kérte a rajongókat, hogy imádkozzanak anyukájáért. András most elárulta, úgy tűnik jobban van az édesanyja, de még további vizsgálatok várnak rá.

Kállay-Saunders András anyukájáért izgul Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Lemondtam az aznapi fellépésemet, hogy mellette tudjak maradni,

Borsnak

Betegségek és szexualitás: mindenre válaszolnak a szakértők tabuk nélkülhttp://www.life.hu/drlife/20180924-betegsegek-es-szexualitas-mindenre-valaszolnak-a-szakertok-tabuk-nelkul.htmlÉdesanya, dolgozó nő, feleség, szüleit segítő gyermek – mindezen szerepekben helyt kell állnia napjainkban a nőknek. Sokszor egy dolgot felejtenek el csupán: saját egészségükre figyelni. A frissen alakult Felelősen Magadért Egyesület azért dolgozik, hogy a nők tabuk nélkül tudjanak segítséget kérni az őket érintő egészségügyi kérdésekben a megfelelő szakemberektől. Dr. LifeOrigoDemi Lovato kijött a rehabrólhttp://www.life.hu/drlife/20180924-demi-lovato-kijott-a-rehabrol.htmlDemi Lovato túladagolás miatt kórházba került, majd úgy döntött, bevonul az elvonóra: körülbelül két hónapot töltött ott, vasárnap mosolygósan távozott. Dr. Life--Modell lett a kerekesszékes lánybólhttp://www.life.hu/drlife/20180920-modell-lett-a-kerekesszekes-lanybol.htmlKerekesszékben tölti mindennapjait az alabamai Karneshia, aki soha nem adta fel az álmait és ma már kifutókon is látható modellként. Dr. Life--Számos étel segíthet abban, hogy elkerüljük a másnaposságothttp://www.life.hu/drlife/20180920-szamos-etel-segithet-abban-hogy-elkeruljuk-a-masnapossagot.htmlJó ötletnek tűnhet meginni azt az utolsó koktél, ám amikor fejfájással és émelygéssel béredsz, legszívesebben visszautaznál az időben, hogy kivedd a saját kezedből a poharat. A dietetikus most elárulta, mivel kerülhetjük el a kínzó másnaposságot. Dr. LifeOrigoModell lett a kerekesszékes lánybólhttp://www.life.hu/drlife/20180920-modell-lett-a-kerekesszekes-lanybol.htmlKerekesszékben tölti mindennapjait az alabamai Karneshia, aki soha nem adta fel az álmait és ma már kifutókon is látható modellként. Dr. Life--Íme 7 rossz szokás, amely káros hatással lehet az agyunkrahttp://www.life.hu/drlife/20180920-ime-7-rossz-szokas-amely-karos-hatassal-lehet-az-agyunkra.htmlNemcsak a dohányzás vagy a kevés alvás lehet rossz hatással agyunk működésére. Íme 7 szokás és állapot, amelyek nem megfelelően hatnak az egyik legfontosabb szervünkre. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.