Három éve csak gyümölcsöt eszik a Balin élő pár

Forrás: NORTHFOTO/@fit_shortie_eats / mediadrumworld.com/@Fit_Shortie_Eats / Mediadrumworld.Com -
diéta Bali étrend életmód gyümölcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kisebb fába vágta a fejszéjét a belsőépítész, Tina Stoklosa, mint hogy áttér a csupán gyümölcs alapú étrendre. Elárulta, milyen változások történtek a testében. 

"Felnőtt életem nagy részében túlsúlyos voltam" - mondta a Daily Mailnek a most 39 éves Tina Stoklosa. "Sikeres belsőépítész voltam, ennek ellenére 36 évesen egyedül éltem" - tette hozzá.

Tina csak gyümölcsöket eszik, jobban érzi magát, mint valaha Forrás: NORTHFOTO/@fit_shortie_eats / mediadrumworld.com/@Fit_Shortie_Eats / Mediadrumworld.Com

Tina az interneten akadt rá egy csoportra, akik csupán gyümölcsöket esznek. "A nagyrészük úgy nézett ki, hogy majd kicsattannak az egészségtől" - emlékezett vissza. Néhány évvel ezelőtt már próbált ilyesmit karácsony után, akkor is úgy érezte, hogy sokkal több az energiája. Úgy döntött, csatlakozik a csoporthoz, Balira költözött, ám a nyugati világot nem hagyta maga mögött. Ott találkozott vőlegényével, a belga Simon Beunnal, aki szintén ezt az étrendet követi.

Balin találkozott vőlegényével is Forrás: NORTHFOTO/@fit_shortie_eats / mediadrumworld.com/@Fit_Shortie_Eats / Mediadrumworld.Com

Tina elárulta, hogy az első 2 évben többször elcsábult és főzött magának "rendes" ételt, de már nem érzi szükségét. Testsúlya normalizálódott, azóta nem ingazodik, energikusnak, egészségesnek érzik magukat. A pár 2 éve fogat sem mosott, azt mondják, a gyümölcsök rostjai megteszik ezt helyettük.

Szilágyi István rossz állapotban van: ápolóra lenne szükségehttp://www.life.hu/drlife/20180917-szilagyi-istvan-rossz-allapotban-van-apolora-lenne-szuksege.htmlEgyre rosszabb helyzetbe került az ország Lópici Gáspárja, vagyis Szilágyi István. Ápolóra lenne szüksége, ugyanis egyedül már nem tud mozogni. Dr. Life--Rákos lett a Született feleségek sztárja, Marcia Cross: „Kihullott a hajam, de élek”http://www.life.hu/drlife/20180917-rakos-lett-a-szuletett-felesegek-sztarja-marcia-cross-kihullott-a-hajam-de-elek.htmlMarcia Cross csak most árulta el, sikerült legyőznie a rákot. Betegségéről még rajongói sem tudtak. Dr. Life--Nagyapja gyógyszereit vette be, ki kellett mosni Judy gyomráthttp://www.life.hu/drlife/20180917-nagyapja-gyogyszereit-vette-be-ki-kellett-mosni-judy-gyomrat.htmlCukorkának hitte gyermekkorában nagyapja gyógyszereit a Groovehouse énekesnője, Judy. Megette őket, szülei szállították kórházba, hogy kimossák a gyomrát. Dr. Life--Rossz hatással van gyermeke egészségére, ha az apa kevés proteint fogyaszthttp://www.life.hu/drlife/20180913-rossz-hatassal-van-gyermeke-egeszsegere-ha-az-apa-keves-proteint-fogyaszt.htmlSok tanáccsal látják el az édesanyákat arra vonatkozóan, hogyan táplálkozzanak, hogy gyermekük egészséges legyen. Az édesapákra vonatkozóan azonban még nem volt ilyen kutatás. Most azonban kiderült, milyen egészségügyi gondjai lehetne az utódoknak, ha az édesapa kevés proteint fogyaszt. Dr. LifeOrigoMellimplantátumai betegítették meg a fiatal nőt, Rennee Kaczothttp://www.life.hu/drlife/20180912-mellimplantatumai-betegitettek-meg-a-fiatal-not-rennee-kaczot.htmlRenee Kacz 21. születésnapjára lepte meg saját magát mellimplantátummal, ám lassan mérgezni kezdték testét. Az orvosok évekig nem tudták, mi okozza a nő tüneteit. Dr. Life--Maximum napi 2 tojás fogyasztását ajánlják a szakértőkhttp://www.life.hu/drlife/20180914-maximum-napi-2-tojas-fogyasztasat-ajanljak-a-szakertok.htmlTükörtojás, rántotta, lágytojás - számos ember képzeli el ezeket az ételeket idális reggeliként vagy vacsoraként. De mennyi is az ajánlott napi mennyiség? Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.