Molnár György Elefánt húgyhólyag Omega együttes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívproblémái után derült ki, daganatos beteg Molnár György Elefánt, az Omega gitárosa. 

"Döbbenten láttam, hogy véres a vizeletem, és bár görcs nem előzte meg, először vesehomokra gyanakodott a kezelőorvosom. Az egy hónapos gyógyszeres kezelés valóban kitisztította, de újból elkezdődött, méghozzá intenzívebben. Ekkor vetődött fel, hogy az a véralvadásgátló okozhatja, amelyet a szívem miatt kell mindennap injekcióznom. Ezért elmentem a kardiológus barátomhoz, aki mondta, akkor okoz véres vizeletet az alvadásgátló, ha valahol valami nincs rendben" - mesélte a zenész a Blikknek.

Forrás:

Orvosa ezek után ultrahangos vizsgálatra küldte, ahol a már célzott, húgyhólyagra irányuló vizsgálat fedezett fel két sötét foltot, Elefántot pedig hamarosan műtötték is az Irgalmasrendi Kórházban.

"Nem vagyok babonás, de izgultam, mit találnak, és a fejem fölött álló képernyőn magam is láttam, ahogy feltűnt az a két csúnya daganat. A főorvos úr ekkor közölte, hogy rákos vagyok, de rögtön neki is állt a kisebb és nagyobb, mogyoró méretű tumorok kiégetésének. Ezt is végignéztem" - idézte fel.

"A szövettani eredmény még hátravan, tünetmentesnek nem mondhatom magam, de ha fél évvel később vették volna észre, hogy rákos vagyok, amikor ezek a daganatok már dió méretűek, az végzetessé válhatott volna. A hetvenedik évemet taposom, és nem félek olyasmitől, amit elkerülni nem tudok, de még nem akarnám hátrahagyni a feleségemet és a két kisfiunkat. Tudom, hogy szükségük van rám. Lehet még dolgom a világban, mert hihetetlen, hogy a szívbajomra kapott gyógyszer mentette meg az életemet" - tette hozzá.

Intenzív osztályon kezelik Ronaldót Ibizánhttp://www.life.hu/drlife/20180812-intenziv-osztalyon-kezelik-ronaldo-brazil-labdarugot.htmlA futballista nyaralni érkezett Ibizára, de tüdőgyulladást kapott, péntek óta van kórházban, az intenzíven ápolják. Dr. Life--Koncert közben lett rosszul az X-Factor-győztes James Arthurhttp://www.life.hu/drlife/20180812-koncert-kozben-lett-rosszul-az-xfactorgyoztes-james-arthur.htmlA 30 éves James Arthur portugál koncertjén kapott pánikrohamot pénteken este. Dr. Life--Schobert Norbi: "Minden harmadik magyar elhízott"http://www.life.hu/drlife/20180804-schobert-norbi-minden-harmadik-magyar-elhizott.htmlA szükségesnél sokkal több szénhidrátot eszünk, elhízottak vagyunk vagy legalábbis túlsúlyosak - állítja Schobert Norbi. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoTippek, hogy jobban bírd a kánikuláthttp://www.life.hu/drlife/20180729-tippek-hogy-jobban-bird-a-kanikulat-hosegriasztas.htmlBár ha egy kicsit lejjebb megy a hőmérő higanyszála, azonnal visszaköveteljük a nyarat, a mostani hőség senkinek nem hiányzik. A kánikulával járó szenvedés nem szüntethető meg teljesen, de van néhány dolog, amit ha betartasz, jobban leszel. Dr. LifeThinkstockJótékony hatású lehet napi egy sörhttp://www.life.hu/drlife/20180722-jotekony-hatasu-lehet-napi-egy-sor-fontos-a-mertek.htmlAzt, hogy a mértéktelen alkoholfogyasztás káros, mindenki tudja. Azt azonban, hogy a teljes absztinencia vagy a mértékletes "ivás" az egészségesebb-e folyton kutatják. Most éppen arról lehet olvasni, hogy napi egy sör kifejezetten egészséges. Dr. LifeOrigoSebet ejtett a lábán a nő, kiderült, hogy cukorbeteg és amputálni kellett a végtagothttp://www.life.hu/drlife/20180721-sebet-ejtett-a-laban-a-no-kiderult-hogy-cukorbeteg-es-amputalni-kellett.htmlAmikor a 43 éves Tanya Czernozukow megvágta borotválás közben a jobb lábát, még nem gondolt semmi rosszra. A seb azonban csak nem akart begyógyulni...Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.