Egy gyermek testében él a 25 éves lengyel férfi

betegség fiú Fábry-szindróma gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 12 éves gyermek testébe zárva éli életét a most 25 esztendős lengyel férfi, Tomasz Nadolski.

A 25 esztendős Tomasz Nadolski egy ritka betegség, az úgynevezett Fábry-szindróma miatt kénytelen egy 12 éves gyermek testében élni – írja a The Sun. A férfinek elképesztő fájdalmai vannak, tápanyagot is infúzión keresztül kapja. Kezelése forintra átszámolva nagyjából 62 millióba kerül, segélyből próbálja fenntartani magát.

25 vagyok, és szeretnék úgy kinézni, mint a korombeli férfiak. Utálom azt a kisfiút, aki nap mint nap visszanéz rám a tükörből. Az nem én vagyok!" – nyilatkozta a férfi.

Betegségét 7 éves korában fedezték fel az orvosok. Kezdetben sokat hányt, fájt a gyomra és a végtagja. Osztálytársai is csúfolták azért, mert túl vékony. Először mentális problémákra gyanakodtak, és csak később derült ki, hogy erről a ritka betegségről van szó.

Tomasz nagyon magányosnak érzi magát, kapcsolatai is megromlottam, és mint mondja, még a hivatalban is alig hiszik el, hogy a személyi igazolványa nem hamis.

Ilyen hatással van a testünkre napi három liter vízhttp://www.life.hu/drlife/20180815-ilyen-hatassal-van-a-testunkre-napi-harom-liter-viz.htmlMindenhonnan azt hallani, hogy a víz csodát tesz a testünkkel, és érdemes akár napi 3 litert is fogyasztani. Egy újságíró kipróbálta, és egy héten keresztül figyelte magán a változásokat. Íme, az eredmény. Dr. LifeOrigoDemi Lovato túladagolása után hónapokig a rehabon leszhttp://www.life.hu/drlife/20180815-demi-lovato-tuladagolasa-utan-honapokig-a-rehabon-lesz.htmlDemi Lovato énekesnőt drogtúladagolás miatt szállították kórházba a múlt hónapban, és a hírek szerint még hónapokig a gyógyulására fog koncentrálni. Dr. Life--A botox lehet a megoldás az izzadás ellenhttp://www.life.hu/drlife/20180814-a-botox-lehet-a-megoldas-az-izzadas-ellen.htmlNincs olyan ember, aki ne szenvedne ebben a melegben. Mindenkiről folyik a víz, amint kiteszi a lábát, ilyen hőségben sokan érzik úgy, hogy a hagyományos izzadásgátlók nem elegendők. Természetesen van más megoldás! Dr. Life--Így néz ki a villámcsapást túlélők teste: fotókhttp://www.life.hu/drlife/20180814-igy-nez-ki-a-villamcsapast-tulelok-teste.htmlVillámcsapás túlélői mutatták meg, milyen nyomokat hagyott bőrükön a villám. Dr. LifeOrigoEnnyi sót kellene bevinnünk egy naphttp://www.life.hu/drlife/20180814-ennyi-sot-kellene-bevinnunk-egy-nap.htmlA napi elfogyasztott só ajánlott mennyisége körülbelül hat gramm, de egy új kutatás szerint ez túl kevés. Kiderült, mennyi az egészséges mennyiség. Dr. LifeOrigoKomoly betegséggel küzd az elhunyt Orbán Józsi volt szerelmehttp://www.life.hu/drlife/20180811-komoly-betegseggel-kuzd-az-elhunyt-orban-jozsi-volt-szerelme-andrea.htmlAhogy írtunk róla, Andrea tizenöt év után elhagyta a beteg zenészt, de később mégis megcáfolták ezt a híresztelést, vagy legalábbis arról szóltak a hírek, hogy a nő visszament Orbán Józsefhez. Most kiderült, Andrea is komoly egészségi gondokkal küzd, ezért nem tudott megfelelően párja mellett állni. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.