Összegyűlt a pénz a rákos magyar kajakos, Tóth Róbert németországi kezelésére

Forrás: Instagram -
pénz rák kajak Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Róbertnél ritka rákos megbetegedést diagnosztizáltak, amely speciális kezelést igényel. Ez az eljárás egyelőre csak Németországban érhető el, az ország segítségével azonban a sportoló nemsokára kiutazhat, hogy megkapja az életmentő terápia második részét.

A fiatal, magyar kajakos, Tóth Róbert rákos megbetegedéssel küzd, ráadásul egy igen ritka fajtával. A kemoterápia és sugárkezelés nem elegendő, a speciális kezelés pedig csak Németországban érhető el és természetesen nem támogatott. Az eljárás első részén már túl van Róbert, azt a pénzt a család és a barátok gyűjtötték össze, de a második részére már nem tudták előteremteni a pénzt. Az egész ország összefogásának eredményeként azonban augusztus 20-án utazhat a fiatal sportoló, sikerült összegyűjteni a szükséges összeget.

Tóth Róbert az egyik kezelésen Forrás: Instagram

Az embereknek köszönhetően nyugodt szívvel utazunk ki Németországba, ahol így a pluszköltségek miatt sem kell aggódnunk.

Zoom.hu"Megdöbbentő volt látni, hogy nemcsak ismerősök, de idegen emberek is jókívánságaikat kifejezve küldtek segítséget. Számunkra minden felajánlás rengeteget jelent. A kisnyugdíjas 1300 forintos adománya vagy a felső vezető százezer forintja is mind azt jelenti, nem vagyunk egyedül a bajban

Intenzív osztályon kezelik Ronaldót Ibizánhttp://www.life.hu/drlife/20180812-intenziv-osztalyon-kezelik-ronaldo-brazil-labdarugot.htmlA futballista nyaralni érkezett Ibizára, de tüdőgyulladást kapott, péntek óta van kórházban, az intenzíven ápolják. Dr. Life--Aretha Franklin súlyosan beteg: búcsúzkodik családjátólhttp://www.life.hu/drlife/20180813-aretha-franklin-sulyosan-beteg-bucsuzkodik-csaladjatol.htmlA jelentések szerint Aretha Franklin súlyosan beteg, otthonában búcsúzkodik családjától. A soul legenda már 8 éve küzd a rákkal, sajnos nem maradt több ereje. Dr. Life--Koncert közben lett rosszul az X-Factor-győztes James Arthurhttp://www.life.hu/drlife/20180812-koncert-kozben-lett-rosszul-az-xfactorgyoztes-james-arthur.htmlA 30 éves James Arthur portugál koncertjén kapott pánikrohamot pénteken este. Dr. Life--Így látják a világot a rövidlátókhttp://www.life.hu/drlife/20180812-igy-latjak-a-vilagot-a-rovidlatok-festmeny.htmlPhilip Barlow festő arra vállalkozott, hogy olajfestményein keresztül megmutassa, mit látnak a világból a rövidlátó emberek szemüveg nélkül. Dr. LifeOrigoKomoly betegséggel küzd az elhunyt Orbán Józsi volt szerelmehttp://www.life.hu/drlife/20180811-komoly-betegseggel-kuzd-az-elhunyt-orban-jozsi-volt-szerelme-andrea.htmlAhogy írtunk róla, Andrea tizenöt év után elhagyta a beteg zenészt, de később mégis megcáfolták ezt a híresztelést, vagy legalábbis arról szóltak a hírek, hogy a nő visszament Orbán Józsefhez. Most kiderült, Andrea is komoly egészségi gondokkal küzd, ezért nem tudott megfelelően párja mellett állni. Dr. LifeOrigoTatár Csilla öt évig járt pszichológushoz terápiárahttp://www.life.hu/drlife/20180811--tatar-csilla-ot-evig-jart-pszichologushoz-terapiara.htmlTatár Csillát a képernyőn keresztül magabiztos nőnek láthatjuk, de valójában nagyon szorongó típus. Még terápiára is járt ezért. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.