Súlyos agyvérzést kapott Belicza Bea rádiós-újságíró

Forrás: Dreamstime -
Belicza Bea stroke sztrók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Belicza Bea, Hégető Honorka-díjas itüntetett újságíró két héttel ezelőtt súlyos agyvérzést kapott.Az egykori rádióst egy londoni kórházban ápolják: rehabilitációjához anyagi segítségre is szüksége lenne

A jelenleg Nagy-Britanniában élő Bea a Sláger Rádió, a Független Hírügynökség és több online újság egykori munkatársa. Újságíróként az elesettek, a mélyszegénységben élők, a perifériára szorultak, a környezet- és állatvédelem foglalkoztatja, ezekben a témákban olvashattunk tőle általában. Elhivatottsága, munkája, nagyon sok embernek segítséget jelentett, sokan nagyon sokat köszönhetnek neki - írja róla a Ripost.

Az agyvérzése igen súlyos, megoperálták, állapota stabil, de arról semmit nem tudni, mennyi ideig tart a rehabilitáció. Állapotáról egyébként férje oszt meg információkat Bea Facebookján.

Itt segítgetsz Beának

Beának és a férjének, Krisztiánnak a kórházi kezelés és az azt követő rehabilitáció miatt anyagi segítségre van szüksége. Aki úgy érzi, szívesen segítene Bea családjának, az közvetlenül ide küldhet adományokat:

Név: Krisztian Elek

Bank neve: Natwest (A bank cime: 2 Hagley Rd, Halesowen, West Midlands B634RQ United Kingdom)

Számlaszám: 78587131 IBAN code: GB65NWBK60093978587131

Aki pedig inkább a közösségi adománygyűjtést preferálja ITT tud segíteni.

Foci vb: Egy baki utóélete - Lipcsei Betta válaszolt a kommentelőknekhttp://www.life.hu/sztarok/20180711-lipcsei-betta-bakija-utan-valaszolt-a-kommenteloknek.htmlAhogy írtunk róla, Lipcsei Betta bakizott egy nagyot, amikor azt mondta, hogy a Ferencváros - Belgium összecsapást várhatunk a vb-n. A legnagyobb sportoldalak is felkapták a videót, komment kommentet követett, sőt, volt, aki odáig ment, hogy azt kifogásolta, miért egy nő beszél a fociról. Most Betta is reagált a történtekre. TV + Sztárok--Exkluzív interjú Martin Solveiggelhttp://www.life.hu/sztarok/20180711-exkluziv-interju-martin-solveiggel-balaton-sound.htmlMagyar stábok közül csak a Life.hu-nak nyilatkozott a francia világsztár dj, Martin Solveig, aki a Balaton Soundon zárta a fesztivált. Mesélt arról, hogy a több, mint 20 éves pályafutásával, túl a 40-en, hogyan tudja még mindig fitten tartani magát, mint ahogy azt is elmondta, mit gondol rólunk, magyarokról.TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoNagy vihart kavart Szinetár Dóra fotója: kifejezte, hogy támogatja a Pride-othttp://www.life.hu/sztarok/20180711-nagy-vihart-kavart-szinetar-dora-fotoja-kifejezte-hogy-tamogatja-a-prideot.htmlSzinetár Dóra egy színes nyakbavalós fotóval jelezte a Facebookján, hogy támogatja a melegfelvonulást. A rajongói közül többen kiakadtak: a színésznő pedig nem hagyta ezt szó nélkül. TV + SztárokOrigoAnyagi okokból került veszélybe Gáspár Bea leendő lakáséttermehttp://www.life.hu/sztarok/20180705-anyagi-okokbol-kerult-veszelybe-gaspar-bea-leendo-lakasetterme-de-keresgel.htmlKomoly akadályba ütközött Gáspár Bea. Egy ideje próbálja ugyanis megtalálni a megfelelő helyszínt budapesti lakásétterméhez, de eddig nem járt sikerrel, ugyanis a jobb ingatlanok megfizethetetlenek számára. TV + Sztárok-- Tóth Vera gratulált barátjának, Mujahid Zolinak, aki diplomás jazzénekes letthttp://www.life.hu/sztarok/20180703--toth-vera-gratulalt-baratjanak-mujahid-zoltannak-aki-diplomas-jazzenekes-lett.htmlTóth Vera egyik legjobb barátja, Mujahid Zoltán lediplomázott. Az énekesnő az Instagramján is megosztotta örömét a világgal. TV + SztárokOrigoOlaszországban nyaral Kiszel Tünde és lánya, Donatellahttp://www.life.hu/sztarok/20180705-olaszorszagban-nyaral-kiszel-tunde-es-lanya-donatella.htmlA naptárceleb mindig is szerette megörökíteni a nyaralásaikat. Most sem tesz másképp. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.