Berki Krisztián szerelmének, Mazsinak nagy fájdalmai vannak: becsípődött a háta

Forrás: Instagram/Mazsirenáta -
Katona Renáta Mazsi fájdalom Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián vallotta be, hogy milyen komoly szenvedésen megy keresztül barátnője: annyira fáj Mazsi háta, hogy fel sem tud kelni az ágyból. 

Nincs olyan ember, akinek soha nem fájt még a háta. A makacs, hasogató érzés hirtelen jön, de sajnos sokszor csak sokára múlik el. Mivel sokak küzdenek hasonló problémákkal, a FEM3 Caféban is beszélgettek erről egy fizioterapeutával. Így derült ki, hogy a műsorvezető, Berki Krisztián barátnője is éppen ettől szenved.

Berki Krisztián és szerelme az ágyban - Mazsit most odaszegezi a fájdalom Forrás: Instagram/Mazsirenáta

„Nálunk családi veszekedés van belőle, nem bír felkelni. Nekem ezt nagyon nehéz feldolgozni, mi az, hogy nem tud felkelni, de annyira becsípődött, meg fáj a háta, hogy nem tud. Tegnap is igazából én voltam az, aki szorgoskodtam otthon és főztem, mostam, takarítottam, gyereket neveltem" – mondta Berki Krisztián.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.