Magyarországon a 4. a legnagyobb az elhízottak aránya a világon

Forrás: AFP -
elhízás betegségek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarországon a 4. a legnagyobb az elhízottak aránya a világon - írja a szombati Népszava azzal kapcsolatosan, hogy május 19. az elhízás elleni nap Európában.

Az újság az Egészségügyi Világszervezet (WHO) adataira hivatkozva arról ír, hogy a felnőtt magyar lakosság körében feltűnően nagy az elhízás mértéke (28-31 százalék). A világrangsort az Egyesült Államok vezeti Mexikó és Új-Zéland előtt.

Forrás: AFP
Mádai Vivien nagyon vékony: bikiniben pózolhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180512-madai-vivien-nagyon-vekony-bikiniben-pozol.htmlBikinis fotót töltött fel magáról Mádai Vivien: a műsorvezető nagyon vékony, rajongói teljesen odavannak káprázatos alakjától. Ez Zsír!--Így marad szép és telt a melled akkor is, ha lefogyszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180501-igy-marad-szep-es-telt-a-melled-akkor-is-ha-lefogysz-mellizomerosites.htmlAzt ugyan szeretjük, ha a testünk legtöbb pontjáról eltűnik a zsír, ám ez nem igaz a mellünkkel kapcsolatban. Pedig a női keblek nagy része zsírszövet, így egy sikeres fogyókúra következményeként azok megereszkedhetnek és jóval kisebbé is válhatnak. Mit tehetünk ez ellen? Ez Zsír!--Falusi Mariann az egészséges életmódról, táplálkozásról, valamint a hízásról-fogyásról beszélthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180407-falusi-mariann-az-egeszseges-eletmodrol-taplalkozasrol-valamint-a-hizasrol-fogyasrol-beszelt-egy.htmlFalusi Mariann egy plus size divatbemutatón adott interjút. Az énekesnő egészséges életmódról, pluszkilókról és a divatról is beszélt. Ez Zsír!OrigoFelszedett néhány kilót Dj. Seherezádéhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180429-felszedett-nehany-kilot-dj-seherezade-volt-valovilag-szereplo.htmlVége a csontsovány korszaknak: Seherezádé újra rendesen eszik. Ez Zsír!--Hódi Pamela nagyon lefogyott: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180216-hodi-pamela-berki-krisztian-exe-nagyon-lefogyott.htmlEgy idézettel tette közzé legújabb fotóját Hódi Pamela, aki egyrészt gyönyörű, másrészt elképesztően vékony. A kommentelők szerint a versrészlet üzenet Berki Krisztiánnak, van, aki úgy véli, Pamela nehezen emészti meg, hogy exe továbblépett. Ez Zsír!OrigoÉheztette magát Détár Enikőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180224-eheztette-magat-detar-eniko-szineszno.htmlVolt, amikor túlzásba vitte a fogyókúrát Détár Enikő. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.