Megműtötték a Parkinson-kórral küzdő Michael J. Fox gerincét

operáció műtét Michael J. Fox Vissza a jövőbe kórház gerinc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly gerincműtéten esett át Michael J. Fox, a Vissza a jövőbe filmek színésze. A gerincproblémáinak nincs köze Parkinson-kórhoz, amivel küzd.

Komoly gerincműtéten esett át Michael J. Fox - közölte a színész szóvivője, Leslie Sloane a People magazinnal.

Michael J. Fox gerincét műtötték Forrás: AFP/2016 Getty Images/Daniel Boczarski

Michael J. Fox régóta Parkinson-kórral küzd, szóvivője azonban azt mondja, hogy gerincproblémáinak ehhez nincs köze. Úgy tűnik, a színész jól viselte az operációt. Azt is elárulta, hogy a Vissza a jövőbe című filmek sztárja abban reménykedik, hogy nyáron már újra a golfpályán lehet.

Gönczi Gábor alig hall egyik fülére, szemei is különböző színűekhttp://www.life.hu/drlife/20180421-gonczi-gabor-alig-hall-egyik-fulere-szemei-is-kulonbozo-szinuek.htmlKevesen tudják Gönczi Gáborról, hogy nem tökéletes a hallása, sőt szemei is különböző színűek. Most magyarázatot adott a rejtélyre. Dr. LifeOrigoAhol élmény a fogászati kezelés: mesebeli gyermekrendelők http://www.life.hu/drlife/20180419-gyermek-fogaszati-beavatkozasok-megoldasok-rendelok.htmlTegye fel a kezét, aki gyermekkorában nem rettegett a fogorvostól! Gyanús, hogy a kezek többsége ezúttal szorosan a testek mellett lapul. Nem is csoda: ki ne emlékezne az iskolai fogászatokat átjáró fertőtlenítő szagára, a folyton visító fúró borzalmas hangjára? Szerencsére a mi gyermekeink már jobb helyzetben vannak: manapság számos olyan jól felszerelt, barátságos fogászati rendelő van, ahol a megnyugtató hangú, mosolygós doktor néni olyan észrevétlenül és fájdalommentes eljárásokkal dolgozik, hogy a gyerekek örömmel térnek vissza hozzá minden egyes alkalommal. Dr. LifeOrigoDr. Horváth József rákkutató üzent Caramelnek és kislányának, Szofinakhttp://www.life.hu/drlife/20180421-dr-horvath-jozsef-rakkutato-uzent-caramelnek-es-kislanyanak-szofinak.htmlDr. Horváth József rákkutató támogatásáról biztosította Caramelt és kislányát. A kis Szofinál nemrég leukémiát diagnosztizáltak az orvosok. Dr. Life--Charlize Theron depressziójáról vallotthttp://www.life.hu/drlife/20180420-charlize-theron-depressziojarol-vallott-hizas.html23 kilót hízott egy szerep kedvéért Charlize Theron. A színésznő most bevallotta, az egészségtelen ételektől depressziós lett. Dr. LifeOrigo"1023 órát voltam lélegeztetőgépen"http://www.life.hu/drlife/20180418-torokgyulladasnak-gondoltak-majdnem-meghalt-bernadett.htmlBernadett széles mosollyal köszönt, amikor megérkezem az otthonához. Ma már nyomát sem látni rajta annak, hogy 15 évvel ezelőtt az életéért küzdött, pedig minden egy egyszerű torokgyulladással kezdődött. Legalábbis ő azt gondolta... Dr. LifeOrigoEzt árulja el születési hónapja Katalin és Vilmos harmadik babájárólhttp://www.life.hu/drlife/20180420-ezt-arulja-el-szuletesi-honapja-katalin-es-vilmos-harmadik-babajarol-aprilis.htmlKiderült, milyen betegségekre lehet hajlamos Katalin hercegné és Vilmos herceg harmadik gyermeke. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.