Dr. Horváth József rákkutató üzent Caramelnek és kislányának, Szofinak

leukémia Szilágyi Szilvia Dr. Horváth József Molnár Ferenc Caramel rák rákkutatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dr. Horváth József rákkutató támogatásáról biztosította Caramelt és kislányát. A kis Szofinál nemrég leukémiát diagnosztizáltak az orvosok.

Pár napja az egész országot megrázta Caramel közleménye, miszerint hároméves kislányánál, Szofinál leukémiát diagnosztizáltak az orvosok. A gyermeket azóta meg is műtötték, és most kemoterápia vár rá.

A rajongók teljes mellszélességgel az énekes családja mellett állnak, de nem csak ők: nemrég például Dr. Horváth József rákkutató fejezte ki szolidaritását és biztosította őket a támogatásáról.

Szavakba önteni nem lehet, amit ilyenkor az ember érez... Ledöbbentem a hír hallatán, hiszen számomra a dalaid adtak/adnak nagyon sokszor erőt, s pont nálad jelentkezik... Mindenben számíthatsz rám Caramel, minden tudásommal segíteni fogom a lányod gyógyulását!" – idézi a szakember szavait a Blikk Rúzs.

Dr. Horváth József egyébként közösségi oldalán több bátorító üzenetet is közzétett azóta, bízik benne, hogy a szívmelengető idézetek erőt adnak majd a családnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.