pánikroham Facebook élő közvetítés Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta küzd a pánikbetegséggel Kasza Tibi, és úgy döntött, hogy ezt most megosztja követőivel: megmutatta, milyen az, amikor rohama van.

Kasza Tibi élő videóban jelentkezett be a Facebookra, amikor rátört a pánikroham. Elhatározta, hogy megmutatja, milyen is a pánikbetegség. Támoogatni szeretné srostársait.

"Egy picit most uralkodom éppen valamin. És mivel sokan küzdenek ezzel, én most beszélgetek veletek közben. (...) Sokat beszélgettünk már a pánikrohamról, meg hogy milyen egy pánikroham, meg évekig voltam pánikbeteg. És nagyon nagyon régen nem volt már egyébkén, de az ember ilyenkor már sokkal jobban tudja kezelni, amikor van. És ebben a pillanatban, most éppen egy ilyen pánikroham közepén, derekán vagyok. Csak azoknak akarom elmondani, akik ettől jobban megijednek, és nehezen tudják kezelni" - mondta a videóban Tibi, aki azt is pontosan leírja, hogy milyen tünetei vannak, és mi az, ami neki ilyenkor segít.

Berki Krisztián bevallotta, hogy végighazudta az életéthttp://www.life.hu/sztarok/20180411-berki-krisztian-bevallotta-hogy-vegighazudta-az-eletet.htmlMeglepő dolgot mondott egy interjúban Berki Krisztián. Beismerte, hogy harminc éves koráig tulajdonképpen folyton hazudott. Ki is fejtette, hogy mire gondol pontosan.TV + SztárokOrigoÁllítják, egy showműsorban megjelent Michael Jackson szellemehttp://www.life.hu/sztarok/20180411-allitjak-egy-showmusorban-megjelent-michael-jackson-szelleme.htmlTöbben állítják, hogy Michael Jackson szelleme közöttünk jár, és érzik a pop királyának jelenlétét. TV + Sztárok--Eva Mendes féltékeny Ryan Gosling kolléganőjére, Claire Foy-rahttp://www.life.hu/sztarok/20180411-eva-mendes-feltekeny-ryan-gosling-kolleganojere-claire-foyra.htmlRyan Gosling egy csinos nővel forgat, aki ráadásul nemrég lett szingli: Eva Mendes pedig nagyon nem örül. TV + SztárokAFPByeAlex nem mutatja meg barátnőjét a nyilvánosságnak, civil maradhttp://www.life.hu/sztarok/20180411-byealex-nem-mutatja-meg-baratnojet-a-nyilvanossagnak-civil-marad.htmlByeAlex barátnőjének arcát még soha nem látthattuk. Az énekes most elárutla, miért. TV + SztárokOrigoPalvin Barbara bevallotta: ő is küzd a testével, meg kell felelnie a divatiparnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180411-palvin-barbara-bevallotta-o-is-kuzd-a-testevel-meg-kell-felelnie-a-divatiparnak.htmlA világhírű magyar modell, Palvin Barbara számtalan világmárkának dolgozott már, ezért eszünkbe sem jutna, hogy neki is adódnak gondjai alakjával, vagy esetleg az önképével. Most azonban elárulta: ő is folyamatosan harcban áll testével, hiszen nehéz megfelelni a divatipar követelményeinek. TV + Sztárok--Fürdőruhában mutatta meg babapocakját Görög Zita: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180411-furdoruhaban-mutatta-meg-babapocakjat-gorog-zita-foto.htmlTunéziában pihen Görög Zita családjával, ahonnan még egy fürdőruhás fotót is posztolt magáról. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.