Boros Lajosnak híznia kell a következő szívműtétjéhez

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu -
szívműtét hízás Boros Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Boros Lajos hamarosan újabb veszélyes műtéten esik majd át: kicserélik a billentyűit. Ehhez a műsorvezetőnek meg kell híznia, ami eddig nem nagyon sikerül neki.

Boros Lajosnak májusban esedékes a billentyűcseréje, addig azonban híznia kell. Egyelőre viszont hiába próbálkozik, nem sikerül olyan ütemben felszednie a kilókat, ahogy kellene. Eddig csak egyetlen eggyel gyarapodott, de májusig öttel kellene, ami számára különösen nehéz feladat, hiszen cukorbetegsége miatt nem ehet olyan ételeket, amelyek gyors hízást eredményeznek.

Boros Lajosnak híznia kell Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Eddig csak egyet sikerült, de ezt is nagy sikerként élem meg. Mondtam is magamnak: most légy okos, Boros Lajos! Lehet geggelni, mert ilyen az, ha a hóhért akasztják. Szerencsére remek emberekkel, sőt, kiváló szakemberekkel vagyok körülvéve, akikben feltétel nélkül bízom. Három-négy kórházban is végeztek rajtam vizsgálatokat, hogy a billentyűműtét előtt alaposan átnézzenek. Majdnem minden fájdalommal járó vizsgálatot, legyen az egy cső ledugása a torkomon vagy a gerincfolyadékom megcsapolása, altatásban végeztek. Máshogy nem is egyeztem volna bele, mert kicsit már elegem van a fájdalomból" - árulta el Boros Lajos a Blikknek.

Ilyen betegségekkel kerültek kórházba a Kardashian család tagjaihttp://www.life.hu/drlife/20180312-ilyen-betegsegtol-szenvednek-a-kardashian-csalad-tagjai.htmlAllergia, súlyos vesebetegség, kínzó bőrbetegségek és kiütések...Nézzük, hogy milyen okokkal kerültek kórházba a Kardashian család tagjai. Dr. LifeAFPLefogyott a csokifüggő nő, Amy Wilson: így néz ki mosthttp://www.life.hu/drlife/20180317-lefogyott-a-csokifuggo-no-amy-wilson-igy-nez-ki-most.htmlTöbb mint 50 kilót fogyott Amy Wilson, aki leszokott a csokiról és a gyorskajáról. Elmondása szerint függő volt, és soha, egyetlen egyszer sem mondott nemet a cukros dolgokra és az olajban sült ételekre. Sőt, olyan is volt, hogy napokig csak csokoládét evett. Dr. LifeOrigoA 100 éves Matilda Curcia állítja: a sör és a sült krumpli a hosszú élet titkahttp://www.life.hu/drlife/20180316--a-100-eves-matilda-curcia-allitja-a-sor-es-a-sult-krumpli-a-hosszu-elet-titka.htmlA 100 éves Matilda Curcia azt állítja, minden este elfogyaszt egy doboz sört és egy nagy tál sült krumplit. Szerinte ez tartja őt fitten és ez a hosszú élete titka. Dr. LifeOrigo4 évig nem tudták, mi Éva baja, végül egy hólyagtükrözés tárta fel az igazságothttp://www.life.hu/drlife/20180312-4-evig-nem-tudtak-mi-a-baja-vegul-egy-holyagtukrozes-tarta-fel-az-igazsagot.htmlGyovai Évát valamivel több, mint négy éven keresztül küldözgették (magán- és állami intézménybe egyaránt) hol az urológiára, hol a nőgyógyászatra. Hiába bizonygatta, hogy elviselhetetlen fájdalmak gyötrik, betegségének pontos diagnosztizálására majdnem öt évet kellett várnia. Nemrégiben egy nyilvános Facebook-posztban számolt be az esetéről. Azóta közel 500 magyar nő csatlakozott az általa alapított csoporthoz. Ők szinte mindannyian ugyanabban a fájdalmas hólyag szindrómában szenvednek. Dr. LifeOrigoPokorny Lia lebetegedett, elmaradt a március 15-i előadás a Centrál színházbanhttp://www.life.hu/drlife/20180316-pokorny-lia-lebetegedett-elmaradt-a-marcius-15-i-eloadas-a-central-szinhazban.htmlBetegség miatt maradt el a Centrál színház március 15-i előadása: Pokorny Lia színésznő ágynak esett. Dr. Life--84 évig nem tudta a férfi, hogy hiányzik az agyának egy részehttp://www.life.hu/drlife/20180315-84-evig-nem-tudta-a-ferfi-hogy-hianyzik-az-agyanak-egy-resze.htmlA 84 éves ír férfi rosszullétre panaszkodott. A kivizsgálás után kiderült, hogy hiányzik az agyának egy része.Dr. LifeAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.