Danis Zoltán intézetben él, lemezt szeretne készíteni

Forrás: Tv2 -
Elvis Presley Danis Zoltán bénulás kórház énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar Elvisként ismert Danis Zoltán jelenleg egy rehabilitációs intézetben él, lebénult. Szeretne az intézetben lemezt készíteni, és kerekesszékben is koncertezne.

"Egy hét leforgása alatt halt meg az édesanyám és az édesapám, fél évvel korábban temettük el a bátyámat. Nem voltam jól. Elmentem orvoshoz, és daganatot találtak bennem. Megműtöttek, utána két-három héttel lebénultam" - mondta a Best magazinnak Danis Zoltán, akit a magyar Elvisként is emlegetnek.

Danis Zoltán, a lebénbult magyar Elvis-imitátor rehabilitációs intézetbe költözött Forrás: Tv2

Lassan 3 éve, hogy deréktól és csuklótól lefelé nem érez semmit. Először felesége Elza ápolta, majd egy rehabilitációs intézetbe költözött. Lánya kétszer is indult a Megasztárban, apjához hasonlóan ő is énekes. Danis azt mondja: hol sír, hol nevet, de igyekszik talpraállni. "Sokáig csak arra tudtam gondolni, hogyan legyek öngyilkos. Két éve még az életemért küzdöttem, mostanra eljutottam oda, hogy a karommal már fel tudom húzni magam ülő helyzetbe" - mesélte Danis Zoltán.

Azt tervezi, hogy az intézetben lemezt készít, melyhez egyik barátja biztosítaná a technikai felszerelést. Mint mondta: 15 énekes hangján tud énekelni, ezen azonban a sajátját használná. Két dal lenne másé, az egyik természetesen Elvisé.

Nincs jól Lola: lebetegedetthttp://www.life.hu/drlife/20180314-nincs-jol-lola-lebetegedett.htmlLebetegedett Lola, pedig az énekesnő azt hitte, sikerült megúsznia a téli szezont betegség nélkül. Dr. LifeOrigoRippel Ferinek májkárosodása volt, de sikerült visszafordítania a folyamatot: regenerálódotthttp://www.life.hu/drlife/20180314-rippel-ferinek-majkarosodasa-volt.htmlRippel Feri most olyan egészséges, hogy majd' kicsattan, de nem volt ez mindig így: májkárodosáa volt egykor a sportolónak. Dr. LifeOrigoBoros Lajos szervezetében gyulladás lehet: addig nem műtik, míg meg nem szüntetikhttp://www.life.hu/drlife/20180313-boros-lajos-szervezeteben-gyulladas-lehet.htmlBoros Lajos szíve nem működött megfelelően, ezért pacemakert kapott, de további műtétre is szüksége lesz. Nemrég azonban egy vizsgálat után nyugtalanító eredményt kapott, addig pedig a beavatkozást sem végezhetik el, míg ki nem derítik, mi újabb probléma oka. Dr. Life--"A testem a szemem előtt pusztul el, épül le, és semmit sem tehetek már ellene"http://www.life.hu/drlife/20180311-27-eves-haldoklo-no-nyilt-levele-az-emberekhez.htmlIdén január 3-án a 27 éves Holly Butcherrel közölték az orvosai, hogy daganatos betegsége a végső stádiumba jutott. Holly még aznap egy listát tett közzé a Facebookon arról, amit az életről tanult. Egy nappal később a családja körében a fiatal nő elhunyt. Olvasd el Holly levelét, majd hallgasd végig azt is, hogy mit mond az ilyen, és ehhez hasonló levelekről a pszichológus szakértő! Dr. LifeOrigoA bükki füvesember, Szabó Gyuri bácsi elárulja a megfázás leghatásosabb ellenszereithttp://www.life.hu/drlife/20180313-a-bukki-fuvesember-elarulja-a-megfazas-leghatasosabb-ellenszereit.htmlTél végén-tavasz elején még mindig gyakoriak lehetnek a kellemetlen megfázások, a bedugult orr, a kaparó torok. Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember gyűjtött össze néhányat azokból a gyógynövényekből, amelyek segítenek gyorsan kilábalni a megfázásos megbetegedésekből. Ha bodza, menta és kakukkfű van otthon, már sokat tettünk a megelőzésért! Dr. Life--Pécsi Ildikó és férje egészsége megromlott a családi pereskedés miatthttp://www.life.hu/drlife/20180313-pecsi-ildiko-es-ferje-egeszsege-megromlott-a-csaladi-pereskedes-miatt.htmlPécsi Ildikó és egykori menye, Pártos Csilla között évek óta harc dúl, ami megviselte a művésznő egészségét: aggódik, hogy nem éli meg az aranylakodalmát. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.