Fáradt, de továbbra is optimista a rákkal küzdő Székhelyi József

daganat rák kemoterápia Székhelyi József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fáradt, de jobban érzi magát Székhelyi József, aki ősz óta kapja a kemoterápiás kezeléseket.

Székhelyi Józsefnél ősszel diagnosztizáltak tüdőrákot az orvosai. A színész szinte azonnal el is kezdte a kemoterápiás kezeléseket, amelyek szerencsére hatásosnak bizonyultak, a daganat immár összezsugorodott. A FEM3 műsorában most elárulta, néha gyengének és fáradtnak érzi magát, ugyanakkor ez egy teljesen természetes folyamat, a kezelések mindenkit megviselnek.

Küzdünk, kicsit fáradt vagyok. De azt mondják, ez teljesen normális, hogy a terápiának ebben a szakaszában egész egyszerűen a tartalékaidat felélvén elfogy minden... Ha felemelem például ezt a pohár vizet, ez nekem körülbelül 47 kiló... Vannak ilyen kísérőjelenségek, de ha ennyivel megúsztuk, akkor azt mondom, ezt el kell tudni viselni." – nyilatkozta a színész, aki betegsége alatt is végig próbálta megőrizni pozitív gondolkodásmódját. „Az élet olyan prioritás, amellyel szemben nem lehet esélye a mirigyhám-ráknak. Az életet úgy éljük le, hogy azt gondoljuk, ilyen velünk nem fordulhat elő. De ez sajnos ez nem így van."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.