Both Zoltán, a vadállatbefogó 40 kilót fogyott: attól tartanak, beteg

Forrás: MTI/Szilágyi IStván -
Both Zoltán betegség fogyás vadállatbefogó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Both Zoltán vadállatbefogó 3 hónap alatt csaknem 40 kilótól szabadult meg: az ismerősei remélik, nem betegség áll a fogyás hátterében. 

Both Zoltán vadállatbefogóval egy időben rengeteget lehetett találkozni a tévében, így aztán szinte mindenki ismeri még akkor is, ha manapság nem nagyon lehet látni őt a nyilvánosság előtt. A vadállatbefogó a hírek szerint az elmúlt hónapokban nagyon megváltozott: döbbenetesen lefogyott. A Ripost állítása szerint legalábbis 3 hónap alatt 40 kilót adott le, erre az egyik ismerőse hívta fel a lap figyelmét.

Szilágyi István, a Fehérkereszt Állatvédő Liga kurátora és Both Zoltán veszélyesállat-befogó évekkel ezelőtt Forrás: MTI/Szilágyi IStván
Kóbor János influenzás, de nem akar orvoshoz mennihttp://www.life.hu/drlife/20180310-kobor-janos-influenzas-de-nem-akar-orvoshoz-menni.htmlAmíg az Omega tagjai a Fonogram-díjátadón ünnepeltek, addig Kóbor János otthon pihent: a zenész ugyanis nagyon beteg, de orvoshoz nem akar menni. Dr. Life--Selena Gomez majdnem meghalt veseátültetése közbenhttp://www.life.hu/drlife/20180309-selesna-gomez-majdnem-meghalt-veseatultetese-kozben.htmlSelena Gomez nagyon komoly műtéten esett át tavaly májusban: veseátültetése volt. Önmagában is borzasztóan rizikós egy ilyen beavatkozás, de most kiderült, hogy az operáció során veszélyes komplikációk merültek fel. Az énekesnő majdnem belehalt az életmentő műtétbe. Dr. LifeAFPAz arcunk megfigyelésével számos betegség fülön csíphetőhttp://www.life.hu/drlife/20180309-az-arcunk-figyelesevel-szamos-betegseg-fulon-csipheto.htmlA szem rángása vagy akár a megvatagodtot orr is előjele lehet valami rendellenességnek, ami a szervezetünkben mutatkozik. Érdemes figyelni magunkat a tükörben, hiszen számos betegséget jelez az arcunk. Dr. Life--Így néz ki most a szem nélkül született kisfiú: már 6 éves (18+)http://www.life.hu/drlife/20180309-igy-nez-ki-a-most-a-szem-nelkul-szuletett-kisfiu-mar-6-eves.htmlNagyon ritka rendellenességgel született egy amerikai kisfiú: nem tudott kifejlődni a szeme. Dr. Life--Összeverték az RTL Klub egykori sztárját, András gazdát: videóhttp://www.life.hu/drlife/20180309-osszevertek-az-rtl-klub-egykori-sztarjat-andras-gazdat-video.htmlVascsővel támadták meg az RTL Klub egykori sztárját, András gazdát. Egy tartozás miatt verték össze a férfit: eltört a bordája és az arccsontja. Dr. LifeOrigoBenkő László felépült a rákból, ismét tele van energiávalhttp://www.life.hu/drlife/20180309-benko-laszlo-felepult-a-rakbol-ismet-tele-van-energiaval.htmlImmár újra tele van energiával Benkő László, akinek sikerült legyőznie a rákot. A Fonogram-díjátadón teljesen meghatódott a közönség szeretetétől. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.