Gáspár Bea 15 kilót fogyott, pajzsmirigy-problémáit is leküzdötte

fogyás pajzsmirigy hízás egészség egészséges életmód Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor még a Konyhafőnök VIP nyerteseként tüdökölt Gáspár Bea, akkor még 85 kilogramm volt a versenysúlya, most azonban 15 kilóval lett könnyebb. Leküzdötte pajzsmirigy-problémáit, egészségesen él, de azt mondja: a munka még nem ért véget, meg kell tartani súlyát. 

"Pajzsmirigy-problémáim voltak, ezeket szerencsére természetes gyógymóddal kontrollálni lehetett, így a felesleges kilók nagy részétől is sikerült megszabadulni" - mesélte a Blikknek Gáspár Bea, aki a Konyhafőnök VIP nyerteseként még 85 kilogramm volt, most azonban 15 kilót fogyott. Győzelme után zsűritagként tér majd vissza a műsorba. De nemcsak régi alakjának visszanyeréséért küzdött, hanem egészségének megőrzéséért is.

Komoly odafigyeléssel sikerült elérnie ezt az eredményt. Mint mondta: kerülte a szénhidrátot, a cukrot édesítővel helyettesítette, sportolni is elkezdett. Hangsúlyozta: a munka neheze még csak most kezdődik, hiszen sikerült megszabadulnia a kilóktól, de most meg kell tartania új alakját.

Fogyj észrevétlenül – Apró és könnyen betartható tippekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180305-fogyj-eszrevetlenul-apro-es-konnyen-betarthato-fogyokuras-tippek.htmlRöpködnek a fejed felett a különböző fogyókúrás irányzatok, pedig nem kell drasztikusan megváltoztatni az életedet ahhoz, hogy pár kilótól kényelmesen megszabadulj. A most következő tippek, szabályok fogyókúrába, életmódváltásba kezdőknek remek bevezetőként szolgálhatnak, de azoknak is ajánljuk, akik tartósan szeretnének pár kilótól megszabadulni. Ez Zsír!--Keresztes Ildikó szeretne fogyni néhány kilót, rendszertelen életmódjában látja a hibáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180307-keresztes-ildiko-szeretne-fogyni-nehany-kilot-rendszertelen-eletmodjaban-latja-a-hibat.html3-5 kilogramm felesleget érez magán Keresztes Ildikó, aki szeretne életmódot váltani. Azt mondja: saját magához képest kövérnek érzi magát. Ez Zsír!Fotó: Mudra László - OrigoNicole Kidman 50 évesen is bombaformában van! Ez a titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180302-nicole-kidman-50-evesen-is-bombaformaban-van.htmlHabár arca plasztikáztatásáról többször is felmerültek a pletykák, kétségtelen, hogy Nicole Kidman 50 évesen is energikus, fitt, és tündöklő. Ez nem is véletlen, hiszen tudatosan él, és az egészséges életmódot követi. Ez Zsír!OrigoEgészséges és könnyű recept: pácolt juhsajt salátávalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180302-recept-pacolt-juhsajt-salataval.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárca barát ételekről szól! Ez Zsír!Origo5 érdekesség a női focirólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180302-erdekessegek-a-noi-magyar-focirol.html"A futball a férfiak játéka, ahhoz a nők nem érthetnek." Ismerős? A nemi sztereotípiáktól nehéz elszakadni, hiszen a labdarúgás annak ellenére, hogy az egyik legnépszerűbb sport még mindig nagyon férfiközpontú. A szemlélet azonban szép lassan változik és a női foci is egyre több rajongót szerez magának. Itt az idő hát, hogy összeszedjünk néhány érdekes tudnivalót a magyar női labdarúgásról. Ez Zsír!--Különc maratonfutók: extrém hideg, magassarkú és rinocérosz jelmezhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180228-a-legfurcsabb-maratonfutok.htmlA maratonfutás önmagában is kihívás, de ha az ember még extrém körülményeket is választ, vagy éppen egy 10 kilós rinocérosz jelmezben akar futni, akkor még inkább megnehezíti a dolgát. Következzen most 6 különc és különleges maratonfutó! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.