Életmentő műtéten esett át Pécsi Ildikó férje

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
operáció műtét Pécsi Ildikó Szűcs Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly műtéten van túl Pécsi Ildikó színésznő férje, Szűcs Lajos. Az egykori világválogatott, olimpiai bajnok focistát egy fővárosi kórházban hosszan tartó kezelést követően műtötték, azóta már hazatérhetett

A Blikk úgy tudja, a beavatkozás hosszas előkészületeket igényelt, így Szűcs Lajos és Pécsi Ildikó hónapokig készült lelkiekben és fizikailag is az operációra, ami jól sikerült.

"Valóban túl vagyunk egy nagyon komoly műtéten, ami jól sikerült" - nyilatkozta a színésznő. "Szerencsére már itthon lábadozunk, és az orvosok utasításait szigorúan betartva bízunk a mihamarabbi teljes gyógyulásban. És hisszük, hogy minden rendben lesz" - tette hozzá, és arról is beszélt, hogy rettentően aggódott a férjéért.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Kristen Bell lányától kapott bélférget, azt mondja a viszketés volt a legrosszabbhttp://www.life.hu/drlife/20180227-kristen-bell-lanyatol-kapott-belferget-azt-mondja-a-viszketes-volt-a-legrosszabb.htmlBélférget kapott lányától Kristen Bell színésznő, aki nem rejtette véka alá, hogy milyen kellemetlen tünteket tapasztalt. Dr. Life--Ilyen a normális széklet: a fekete vagy a piros bajt jelenthethttp://www.life.hu/drlife/20180227-ilyen-a-normalis-szeklet-a-fekete-vagy-a-piros-bajt-jelenthet.htmlAz emésztés és a végtermék milyensége fontos visszajelzés az egészségi állapotunkról, ezért is fontos odafigyelnünk arra, hogy milyen a székletünk. A fekete, vagy piros szín bajt jelez, de az állag sem mindegy! Dr. LifeOrigoÉlő videóban jelentkezett be az agydaganattal műtött Wonder Tracyhttp://www.life.hu/drlife/20180227-elo-videoban-jelentkezett-be-a-facebookon-az-agydaganattal-mutott-wonder-tracy.htmlNovemberben műtötték meg agydaganattal az Édes Élet sztárját, Wonder Tracy-t. Most videóüzenetben jelentkezett be a közösségi oldalán. Dr. LifeThinkstockIlyen volt az ellátásom TB alapon a nőgyógyászatonhttp://www.life.hu/drlife/20180218-surgossegi-nogyogyaszati-ellatas-ilyen-is-lehet.htmlFelnőtt életem elmúlt 17 évében én is azok közé a nők közé tartoztam, akik ha megtehették, magánrendelésen keresték fel a nőgyógyászt. Velem is beszéltek már olyan unottan, lekezelően az SZTK-ban, mintha más bolygóról idetévedt, ingyen ellátásért könyörgő űrlény lennék. Ez a történet most mégis ennek az ellenkezőjéről fog szólni. Ilyen volt a nógyágyászati ellátásom egy magyar kórházban, TB alapon, sürgősségivel. Dr. LifeOrigoMuri Enikő sokszor elfelejt enni, gasztroenterológus segítségét kéri, hogy egészséges maradjonhttp://www.life.hu/drlife/20180226-muri-eniko-sokszor-elfelejt-enni-gasztroenterologus-segitseget-keri-hogy-egeszseges-maradjon.htmlMuri Enikő énekesnő látványos fogyáson esett át az utóbbi időben, mint mondta: alig van ideje enni. Egy éve csatlakozott a Sugarloaf együtteshez, most szakemberhez fordul, hogy egyensúlyba hozza a munkát és egészségét. Dr. Life--Elvonókúrára kötelezték Gáspár Győzőt: túl sok nyugtatót szedhttp://www.life.hu/drlife/20180224-elvonokurara-koteleztek-gaspar-gyozot-tul-sok-nyugtatot-szed.htmlGyőzike idegeinek a NAV-os botrány végképp betette a kaput: orvosa - túlzásba vitt nyugtatószedés miatt - elvonókúrára kötelezte. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.