Fejfájás miatt ment orvoshoz Delhusa Gjon: azonnal operálni kellett

Forrás: Facebook/Delhusa GJON Hivatalos Oldala -
operáció fejfájás műtét orvos Delhusa Gjon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azonnali műtétre szorult Delhusa Gjon: régóta fejfájással küzdött, mire elment orvoshoz kiderült, rögtön operálni kell.

Delhusa Gjon komoly fejfájással küzdött mér egy ideje, de nem akart orvoshoz fordulni. Úgy gondolta, elmúlik az magától is, ezért nem akart nagy felhajtást csinálni a dologból, de rosszul tette. Mikor végül mégis megvizsgáltatta magát kiderült, hogy azonnali műtétre szorult. Az énekes Facebook-oldalán osztotta meg rajongóival a történetét.

Delhusa Gjon kórházba került Forrás: Facebook/Delhusa GJON Hivatalos Oldala

„Fejfájásom miatt elmentem az orvoshoz. Persze Ő is mást látott, mint én. Azonnali műtét lett belőle!" – írta Delhusa Gjon. Hozzátette, ő halogatta az orvos meglátogatását, de nem kellett volna, így azt tanácsolta a követőinek, hogy időben kezeljék a problémáikat, és persze, csak pozitívan. Delhusa Gjon még a kórházban is csak mosolyog. Azt azonban nem árulta el, pontosan milyen műtéten esett át.

Delhusa Gjon 44 évvel fiatalabb barátnőjével, Fannival gálázott

Fiatal kedvesével jött el a Story Gálára Delhusa Gjon. A zenész elmondta, már 4 éve együtt élnek Fannival, és természetesen a zenélésről is beszélt. Nézd meg, hogyan mulatott a Story Gálán az énekes és kedvese.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.