10 évig napi 6 liter üdítőt ivott, rettenetesen néz ki a brit férfi foga

Forrás: Thinkstock -
fogorvos függőség fog üdítő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
10 éven keresztül naponta 6 liter üdítőt ivott egy férfi, most megmutatta a fogsorát.

Michael Shaidan igazi üdítőfüggő volt, olyannyira, hogy meg sem állt napi 6 liternél – számolt be róla a DailyStar. A 32 éves férfi fogai ettől annyira megromlottak, befeketedtek és rohadtak, hogy rettenetes fájdalmai voltak, már beszélni is alig tudott és nyilvánosan is csak ritkán mutatkozott, hiszen, amint kinyitotta a száját, elmenekültek tőle az emberek.

Nem akart fogorvoshoz fordulni, mert tudta, hogy úgyis eltiltják őt a szenvedélyétől, a cukros üdítőktől,. Ráadásul mint mondja, tisztában volt bele, hogy úgyis kihúznák egyesével mindet, tehát meg kellene csináltatnia az egészet és arra pedig úgy sem lenne pénze.

Szörnyű, ahogy kinézett a férfi fogsora Forrás: Thinkstock

Ha barátokkal voltam, tudtam, hogy arrébb kell ülnöm tőlük, ha beszélek, mert a leheletem elviselhetetlen." – nyilatkozta a férfi.

Végül Michael egyik barátja, a fogorvos Dr. David Mumaghan megsajnálta őt, kihúzta a fogait és implantátumot tett be helyettük mindezt teljesen ingyen. A férfi akkor megfogadta, hogy pszichológusoz fordul és kezelteti függőségét.

A férfi fogáról készült képeket ide kattintva nézheted meg!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.