Damu Roland alkoholizmusáról vallott: majdnem belehalt

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
halál Damu Roland alkoholizmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Roland egy időben nagyon keményen ivott, ennek persze meg is lett a következménye. Éppen akkor lett a legrosszabbul, amikor abba akarta hagyni: rohammentő szállította kórházba. 

Damu Roland őszintén vallott arról a sötét időszakról, amikor az alkohol befolyásolta az életét. Ivott este, ivott reggel és még délben is, hogy kibírja a napot. Persze ez az életmód nagyon igénybevette a szervezetét, de nem volt könnyű abbahagyni. Függő lett, és amikor mégis elhatározta magát, olyan kőkemény elvonási tüneteket produkált, hogy abba majdnem belehalt.

Damu Roland alkoholizmusa majdnem megölte őt Fotó: Margitay Klára/Life.hu
Megvan az időpont: ekkor tér vissza az éterbe Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/drlife/20180122-megvan-az-idopont-ekkor-ter-vissza-az-eterbe-sebestyen-balazs.htmlHolnap térhet vissza Sebestyén Balázs a Rádió 1-be, miután hétvégén az orvosok eltávolították a vakbelét. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoElmesélte történetét a lány, akiről az anyja éveken keresztül azt hazudta, hogy rákoshttp://www.life.hu/drlife/20180121-elmeselte-tortenetet-a-lany-akirol-az-anyja-eveken-keresztul-azt-hazudta-hogy-rakos.htmlHannah Millbrandt éveken keresztül azt hitte magáról, hogy vágstádiumos rákos. Édesanyja hét éves kora óta ezt hazudta mindenkinek, hogy az emberek együttérzését kihasználva pénzhez jusson. Elképesztő történetét a Mirrornak mesélte el. Dr. LifeOrigoKórházban van Sebestyén Balázs: sürgősen meg kellett műtenihttp://www.life.hu/drlife/20180121-korhazban-van-sebestyen-balazs-surgosen-meg-kellett-muteni.htmlSebestyén Balázs tegnap délelőtt még a gyerekeivel játszott, este pedig már kórházban feküdt. Azonnal meg kell operálni, begyulladt a vakbele.Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoMeg akarta ölni magát Michael Phelpshttp://www.life.hu/drlife/20180121-meg-akarta-olni-magat-michael-phelps.htmlA világ legjobb úszojaként számontartott Michel Phelps súlyos depressziója miatt akart végezni magával. Dr. Life--"Maximalista nő voltam, most Alzheimerem van"http://www.life.hu/drlife/20180106-egy-alzheimeres-no-vallomasa.htmlBella örök maximalista nőként élte le az elmúlt majd' 60 évet. Aztán egyik napról a másikra, elkezdett elfelejteni dolgokat, vagy azt, hogy hová rakta őket. A kivizsgálás után az orvos közölte az ítéletet: "Alzheimer". Hogyan változott meg Belle élete? Miként jellemzi férje, az érezhetően átalakult kapcsolatot kettejük között? Erről szól az történetük. Dr. Life--Izomhúzódásnak tűnt a betegség, ami majdnem a nő életét követelte http://www.life.hu/drlife/20180120-majdnem-meghalt-egy-no-akit-husevo-bakterium-tamadott-meg.htmlA középkorú nő tünetei teljesen ártalmatlannak tűntek: az orvosok szakértelme és a szerencse mentette meg az életét. Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.