Elképesztő: ezt látta a klinikai halál állapotában Oszter Sándor

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
klinikai halál emlék kórház Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halálközeli élményéről vallott Oszter Sándor, akit 23 évesen egy súlyos májfertőzés következtében szállítottak kórházba.

Másfél éve húzódik Oszter Sándor vesztegetési ügye, aki akár 4 év börtönbüntetést is kaphat, ha a vádak igaznak bizonyulnak. A színész, aki továbbra is ártatlannak vallja magát, a Lokálnak ezúttal egy régi történetet elevenített fel. Csupán 23 éves volt, amikor egy forgatáson súlyos májfertőzést kapott. Most elárulta, kétszer is összeomlott a keringése, leállt a szíve és néhány percig a klinikai halál állapotában volt. Halálközeli élményéről részleteket is elárult.

Fel akartam kiáltani, hogy „meghalok", de már nem jött ki hang a torkomon. Erre egy furcsán kellemes emlékként tekintek. Elszálltam ugyanis egy fényes folyosón, és boldog voltam, majd egyre kisebbnek éreztem a testem, de egyre nagyobb melegség öntött el. Fényforrás lettem, ami egy nagyobb fény felé haladt, és végül egyesültem vele. A tudatom megmaradt, csak a testem tűnt el, és rettenetesen jól éreztem magam" – mesélte a színész a lapnak.

Oszter Sándor a klinikai halál állapotáról mesélt Forrás: MTI/Zih Zsolt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.