Pfeiffer-szindrómával született a kislány, Ryley Nazario: sokan aliennek hívják

Forrás: NORTHFOTO/© Vanessa Nazario / SWNS.com/Vanessa Nazario / Swns.Com -
Pfeiffer-szindróma deformáció születési rendellenesség arc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hároméves kislány egy ritka születési rendellenességgel jött a világra, ami miatt az arca teljesen eldeformálódott. Betegsége ellenére ő folyton mosolyog, sokan viszont együttérzés és támogatás helyett felháborító csúfnevet adtak neki: aliennek hívják.

Ryley Nazario még csak 3 éves, de élete csupa küzdelem. A kislány egy születési rendellenességgel jött a világra, de nem csak ezzel kell megharcolnia, hanem az emberekkel is, akik megbélyegzik, vagy sajnálják őt és a szüleit. A kicsi arca teljesen eldeformálódott a Pfeiffer-szindróma következtében, és habár a kinézete teljesen más, mint a vele egykorú kislányoké, és mindig is az lesz, ő is pontosan ugyanúgy mosolyog mindig, mint a többi kicsi.

Pfeiffer-szindrómával született a kislány, Ryley Nazario Forrás: NORTHFOTO/© Vanessa Nazario / SWNS.com/Vanessa Nazario / Swns.Com

Pfeiffer-szindróma - amikor a testünk az ellenségünk

Bár a Pfeiffer-szindrómás személyek egy súlyos genetikai rendellenesség áldozatai, ennek a betegségnek nemcsak fizikai, de komoly pszichés vonatkozásai is vannak az érintettekre nézve. De milyen lelki problémákkal szembesülnek, és hogyan vészelik át ép pszichével ezt az élethelyzetet a saját testükbe zárt betegek? Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Torokfájásnak indult, végül intenzív osztály lett a végehttp://www.life.hu/drlife/20171215-fajt-a-torka-lelegeztetogepre-kerult-a-17-eves-focista.htmlA szülők tehetetlenül álltak a 17 éves fiuk ágyánál, aki néhány napja még élete meccsére készült. Egy egyszerű torokgyulladásnak indult minden, ám néhány óra leforgása alatt imádott fiukat már lélegeztetőgép tartotta életben az intenzív osztályon. Dr. Life--5 kemoterápiás kezelésen van túl Orbán Józsi http://www.life.hu/drlife/20180112-tobb-kemoterapias-kezelesen-is-tul-van-orban-jozsi.htmlOrbán Józsi nehéz időket él át, de bizakodó. Dr. LifeOrigoltt tart most Berki Krisztián hajbeültetése: videó! http://www.life.hu/drlife/20180112-hamarosan-suru-haja-lesz-berki-krisztiannak.htmlBerki Krisztián átesett a hajbeültetési eljáráson: így állnak most a dolgok. Dr. LifeOrigoPlasztikai sebésznél járt Dukai Regina, fotót is posztolt a rendelőbőlhttp://www.life.hu/drlife/20180112-plasztikai-sebesznel-jart-dukai-regina-fotot-is-posztolt-a-rendelobol.htmlPlasztikai sebésznél járt Dukai Regina, instagramos fotójából pedig az is kiderült, hogy mi oka volt rá. Dr. Life--Drogfüggőségéről vallott Tóth Olivér, a Barátok közt színészehttp://www.life.hu/drlife/20180112-drogfuggosegerol-vallott-toth-oliver-a-baratok-kozt-szinesze.htmlA Barátok közt színésze két évig függőként használta a kristály nevű drogot, aztán pedig alkalomszerűen nyúlt a szerhez, ha szükségét érezte. Tóth Olivér nagyon nehezen, óriási küzdelmek árán szabadult ki csak a drog bűvköréből, de jobb emberré vált. Dr. Life--„Kétfejűnek" csúfolják ezt a 71 éves férfit, és ezt a pár hetes kislánythttp://www.life.hu/drlife/20171112--ketfejunek-csufoljak-ezt-a-71-eves-ferfit.htmlEgy 71 éves és egy hónapos kislány egy rejtélyes daganattól szenved. A férfinak a füle mögött található a hatalmas tumor, a csecsemőnek pedig az arcán. Két sors, azonos betegség, amely iszonyatos fájdalommal jár. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.