Baleset érte Miklós Editet, elájult a célban

Forrás: AFP/Hans Klaus Techt -
Miklós Edit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közvetlenül célba érkezése után hanyatt esett, beütötte a fejét és elájult Miklós Edit az alpesi sí világkupa idei első gyorsasági számában, az ausztriai Bad Kleinkirchheimben rendezett szombati szuper-óriásműlesikló futamon.

A februári téli olimpiára készülő magyar versenyző az utolsó kapunál rontott, áthaladt a célvonalon, hanyatt esett, fejét beütötte, majd a hátán többször megperdülve ájultan, mozdulatlanul hevert a havon. Rövid idő múlva eszméletre tért, a segítők hordágyon vitték a mentőhelikopterhez, amely kórházba szállította a magyar versenyzőt.

Miklós Editet éppen ellátják az orvosok Forrás: AFP/Hans Klaus Techt
Látták Muri Enikő eltűnt rokonát, még sincs előrelépés az ügybenhttp://www.life.hu/sztarok/20180113-lattak-muri-eniko-eltunt-rokonat-meg-sincs-elorelepes-az-ugyben.htmlTovábbra sem találják Muri Enikő nagypapájának özvegyét, a 70 éves Julika nénit, pedig látták Karcagon a városháza előtt. TV + SztárokOrigoHosszú Katinkának előbb-utóbb be kell jelentenie, hogy ki lesz az edzője a következő évbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180113-hosszu-katinkanak-elobb-utobb-be-kell-jelentenie-hogy-ki-lesz-az-edzoje-a-kovetkezo-evben.htmlVujity Tvrtko a Facebookon értekezett Hosszú Katinka és Shane Tusup házassági válságáról, és az edző beszédéről, amit az Év sportolója gálán mondott. Tvtko olyan dolgokról is beszámolt, amit csak a gálán résztvevők láthattak. TV + SztárokOrigoByeAlex megmutatta gyönyörű barátnőjét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180113-byealex-megmutatta-gyonyoru-baratnojet-foto.htmlByeAlex Thaiföldön nyaral barátnőjével. Mamasitát - ahogy a zenész hívja őt - eddig még láthattunk.TV + SztárokOrigoNem halt meg a Big Brother korábbi szereplője, Rebekah Sheltonhttp://www.life.hu/sztarok/20180113-nem-halt-meg-a-korabbi-big-brother-szereploje-rebekah-shelton.htmlPénteken az összes nagy angol lap beszámolt arról, hogy a 32 éves reality-sztár, Rebekah Shelton elhunyt: ezt írta ki ugyanis a család a nő hivatalos Twitter-oldalára. Kiderült azonban, hogy a Big Brother egykori szereplője mégis él, és nem a családja üzent a bejegyzésben. Egyelőre nem tudni, kinek a műve a halálhír elterjesztése. TV + SztárokOrigoHosszú Katinkának előbb-utóbb be kell jelentenie, hogy ki lesz az edzője a következő évbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180113-hosszu-katinkanak-elobb-utobb-be-kell-jelentenie-hogy-ki-lesz-az-edzoje-a-kovetkezo-evben.htmlVujity Tvrtko a Facebookon értekezett Hosszú Katinka és Shane Tusup házassági válságáról, és az edző beszédéről, amit az Év sportolója gálán mondott. Tvtko olyan dolgokról is beszámolt, amit csak a gálán résztvevők láthattak. TV + SztárokOrigoJames Francót öt nő vádolta meg helytelen szexuális viselkedésselhttp://www.life.hu/sztarok/20180113-james-francot-ot-no-vadolta-meg-helytelen-szexualis-viselkedessel.htmlÖt nő vádolta meg James Francót helytelen szexuális viselkedéssel vagy szexuális visszaéléssel a Los Angeles Times csütörtöki számában megjelent interjúban.TV + Sztárok--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.