Tüdőrákkal küzd a 100 Folk Celsius frontembere, Orbán József

Forrás: Facebook/100 Folk Celsius -
betegség Orbán József rák kemoterápia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tüdőrákkal kezelik a 100 Folk Celsius frontemberét, Orbán Józsefet. Régóta tudni lehet, hogy súlyos betegséggel küzd, de a diagnózisról most először nyilatkozott.

Orbán József októberben vitték kórházba azután, hogy erős nyomást érzett a mellkasában. Hamarosan kiderült, súlyos betegséggel küzd, kezeléseket kap és nagyon gyengének érzi magát. Eddig azonban nem lehetett tudni, hogy pontosan mi baja, a súlyos diagnózisról most először beszélt: az orvosok tüdőrákot diagnosztizáltak nála. A 74 éves énekes immár túl van öt kemoterápiás kezelésen, hullik a haja, és nagyon keveset eszik-iszik, ugyanakkor belül erősnek érzi magát és kitartóan küzd, bízik a gyógyulásban.

Egy röntgenfelvételen felfedeztek egy fekete foltot, és kiderült, hogy daganat. Aztán jött a pár napos bizonytalanság, amíg meg nem érkezett a biopszia eredménye. Amikor az orvos közölte velem, hogy rosszindulatú tüdődaganatom van, pár másodpercre lemerevedtem. A barátaim, a rajongóim szeretete, a színpad, valamint a kedvesem, Ildikó tartják bennem a lelket. Ezért is tudom: meggyógyulok majd! Meg kell gyógyulnom!" – idézi Orbán József szavait a Ripostból a Blikk.

Orbán József tüdőrákkal küzd Forrás: Facebook/100 Folk Celsius
Nem titkolják érzéseiket: közös fotókon a TV2 friss szerelmespárjahttp://www.life.hu/sztarok/20180110-nem-titkoljak-erzeseiket-kozos-fotokon-a-tv2-friss-szerelmesparja.htmlSzerelmes fotókkal árasztja el az Instagramot a két fiatal magyar színész, Kovács Tamás és Rujder Vivien, akik a Korhatáros szerelem forgatásán habarodtak egymásba. TV + SztárokOrigoSzexi fotót posztolt Péter Szabó Szilviahttp://www.life.hu/sztarok/20180110-szexi-fotot-posztolt-peter-szabo-szilvia-instagram.htmlIsmét megmutatta szexi oldalát Péter Szabó Szilvi, a sztáranyuka Instagramon kápráztatta el követőit. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoCsaknem pucér fotót mutatott Gáspár Győzőhttp://www.life.hu/sztarok/20180110-csaknem-pucer-fotot-mutatott-gaspar-gyozo-instagram.htmlVicces fotót osztott meg közösségi oldalán Gáspár Győző, a vita a kommentelői között most arról folyik, vajon tényleg őt ábrázolja-e a kép. TV + SztárokOrigoHatalmasat nőtt Istenes Bence és Csobot Adél kisfia, Nátánhttp://www.life.hu/sztarok/20180110-hatalmasat-nott-istenes-bence-es-csobot-adel-kisfia-natan.htmlEgy újabb cuki fotót posztolt Nátánról Istenes Bence: a kisfiú plüssfigurájával alszik, és látványosan nagyot nőtt az utóbbi időben. TV + Sztárok--29 éves korában elhunyt az ismert focista, Juan Carlos Garcíahttp://www.life.hu/sztarok/20180110-29-eves-koraban-elhunyt-az-ismert-focista-juan-carlos-garcia.html29 éves korában elhunyt Juan Carlos García hondurasi focista. TV + SztárokOrigoÍgy grimaszol Angelina Jolie Jennifer Aniston beszédére - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180110-igy-grimaszol-angelina-jolie-jennifer-aniston-beszedere-foto.htmlNem kétséges, megvan az idei Golden Globe-díjátadó legkínosabb pillanata: felkerült az internetre az a videó, amelyben a szemfülesek kiszúrhatják, hogyan reagált Angelina Jolie Jennifer Aniston színpadi beszédére. Eláruljuk: nem jól... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.