Komoly betegséggel küzd Orbán Józsi

Forrás: Facebook/100 Folk Celsius -
betegség 100 Folk Celsius Orbán József énekes kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég tudtuk meg, hogy Orbán Józsi komoly kezeléseknek veti alá magát a gyógyulása érdekében. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Orbán József májusban a Városmajori Szív- és Érsebészeti Klinikára került, miután erős nyomást érzett a mellkasában. A zenésznek néhány évvel ezelőtt már volt egy 4 órás szívműtétje, ezért nagyon megijedt, hogy ezúttal is a szívével lesz gond.

Szerencsére nem történt semmi komoly baj, hamar elhagyhatta az intézményt is. Ősszel azonban újra kórházba került, ugyanis nem megerősített hírek szerint rosszul lett az utcán.

Reméljük hamar meggyógyul a 100 Folk Celsius frontembere Forrás: Facebook/100 Folk Celsius

Most pedig kiderült, hogy súlyos betegséggel küzd, és komoly kezelést kap, ami igencsak lefárasztja a zenészt. A közeli hozzátartozói és a kollégái bíznak a gyógyulásában, de nem erőltetnek rá semmit. Nemrég Kassán volt egy fellépés, ahol ő is megjelent:

„Józsi akaratereje hihetetlen, most is meglepett minket. Mi már elindultunk, ő külön jött utánunk Kassára. Nagyon kellemes meglepetés volt, hogy végül így döntött. Mi rábízzuk, mit vállal most el. Két dalt énekelt, és annak is nagyon örültünk. Bízom benne, hogy egyre jobban lesz, ahogy Benkő Lacival is történt" - írta meg a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.